kryt svodů (vývodů motoru)
- neodees
- Junior
kryt svodů (vývodů motoru)
Chci se zeptat, když se otevře kapota tak hned u kraje vykukuje plechový kryt svodů nebo spíš vývodů výfukových trubek z motoru. neví někdo čím se to dá natřít, myslím barvou. ale velkýmu žáru odolnou protože ten kryt je po jízdě pořádně rozpálený. zkoušel jsem ho nastříkat (samozřejmě že po vytažení) barvou na brzdové čelisti s tím že je dosti teplu odolná ale ona se začala po jednom dnu loupat a jak jsem zjistil pěkně hoří. nechci aby mi auto shořelo a proto se ptám jestli někdo neví čím to natřít, díky.
- PaJaS
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: kryt svodů (vývodů motoru)
Zkus vypalovací stříbřenku... měla by vydržet 700 stupňů a málá plechovvčička, kterou v klidu natřeš celý výfuk stojí asi 50 korun...neodees píše:Chci se zeptat, když se otevře kapota tak hned u kraje vykukuje plechový kryt svodů nebo spíš vývodů výfukových trubek z motoru. neví někdo čím se to dá natřít, myslím barvou. ale velkýmu žáru odolnou protože ten kryt je po jízdě pořádně rozpálený. zkoušel jsem ho nastříkat (samozřejmě že po vytažení) barvou na brzdové čelisti s tím že je dosti teplu odolná ale ona se začala po jednom dnu loupat a jak jsem zjistil pěkně hoří. nechci aby mi auto shořelo a proto se ptám jestli někdo neví čím to natřít, díky.
Ford Focus 2003 5HB 1.6 16V výbavu nevím, ale je slušná:o)
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Buď vklidu, já měl na nissanu taky ten kryt na svodech natřený onou stříbřenkou. Hned po aplikaci kopni do vrtule a stříbřenka se ti krásně vypálí. Pro sichr můžes dát dvě vrstvy...neodees píše:No to by bylo dobrý, jenže já nemám zdání kolika stupnů muže ten kryt dosahovat, poptám se a koupím to nejodolnější, viz. na nejvíc stupnů
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
Mám u FOFO natřený od svodů komplet výfuk - mimo katu - a drží už 3 roky. Zdálo se mi to taky málo, ale prodavač mně ujistil, že to vydrží a měl pravdu.pelen píše:Odolnost jen do 400°C je myslim malo. Mel jsem ji natreny vyfuk u skodovky a brzy to take odlezlo.Fuks píše:Mám ještě jednu nabídku - SILIKON 400 - je silikonová barva do 400 stupňů a vyrábějí ji v černé barvě. Stojí 78Kč - 0.25l