Co si myslíte o tomhle Focusu?

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
martinbiker
Nováček
Nováček

Co si myslíte o tomhle Focusu?

Příspěvek od martinbiker » 09.10.2009 17:03

Ahoj,
chystám se v dohledné době koupit Ford Focus,mám už předtavu co bych chtěl/1,6 benzín, r.v.06 a výš nejlépe první majitel, koupeno tady, serviska a málo najetých km-klasika co by rád asi každej :lol: /tak ted ještě něco slušné sehnat :roll: .Rád bych se zeptal na Váš názor na tenhel Fordík?Moc info k němu neni volal jsem tam ,majitel ho má stále u sebe je koupený a servisovaný tamtéž tak jsem si domluvil schůzku.Jen se mi zdá dost málo najeto 8O .Dík za Vaše názory :wink:
http://www.fordkt.cz/index.php?str=autobazar/autobazar

Kamilb
Nováček
Nováček

Re: Co si myslíte o tomhle Focusu?

Příspěvek od Kamilb » 09.10.2009 19:44

Nejsem na foru dlouho ale za tu dobu jsem tu přečetl spoustu stránek (poctivě) , vzhledem k tomu že vpodstatě podobné autíčko chci v nejbližší době kupovat také tak hodím svůj názor.

Najeto to klidně může mít i když je pravda že jsem uvažoval o koupi FF2 2007 za 250tkč a ten měl poctivě najetejch 30tkm a byl tím pádem o rok mladší. S benzínem co jsem si všiml dost lidí nejezdí více jak 15tkm za rok, pak už si spíše kupují pomalu dieslaky. I dkyby byl trochu stočen tak pokud po prohlídce byl pěknej stav tak snad více jak 50tkm mít nebude, spíše pokud má servisku tak kdy byl poslední servis, abys hned po koupi nemusel omplet měnit olej filtry atd což se běžně provádí protože lidi se toho zbavují před dalším servisem aby do toho nemuseli cpát další prachy. Jinak z fotek vypadá auto velice zachovale a ta barva je moc pěkná. Já jsem měl bohužel výběr stížený protže mě ukecaly kamoši ať jdu do auta s ESP a TCS protže dost často jezdím v zimě v místech s uježděným sněhem což ve spolupráci s dobrýma gumama dost pomůže. Jinak se mi auto líbí. Značka vypadá že je česká ale nemá napsáno STk a emise což by mohli být další výdaje navíc.

martinbiker
Nováček
Nováček

Příspěvek od martinbiker » 09.10.2009 20:23

Moc děkuju za názor,myslim si to samé co píšeš.Vypada na fotkách velice slušně uvidím co serviska no je to kupované přímo tam i servisované.I ty kilometry můžou za jistejch okolností sedět.Mamina si před rokem kupovala funglofku fabku a za rok najela 4tis. km.Je to celkem dobrej motor 1,416v 63kw ale je to malé a kombik už je zas děsně předraženej V TOMHLE OHLEDU....zlatej Focus..........a to ho ještě nemám HE HE

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 09.10.2009 20:31

Ten vypadá pěkně teda od toho Blohmana sem viděl víc aut a všechny byli voňavý jestli bouraný nevím .
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 09.10.2009 20:33

co se tyce STK, tak pokud je to z cech tak musi mit platnou jeste minimalne rok, bo na novy auta je 4 roky...podle fotek vypada dobre, nevypada nikde nejak osoupany nebo tak neco. Pokud je OK motor, tak proc ne... Najeto ma fakt dost malo, az se divim, ale jestli jen jezdili do kostela.... :D
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“