Ta South Africa je tedy věc - to bych si nemyslel, že zrovna tam je bude bavit "vymazlování" Fordíků....

Ale věci to jsou super - teď jsem tam na ten link mrknul a je to výborné, nápady slušné
Slíbený link na Pardubice na ty RZ je :
http://www.aluramecky.cz/e-shop/spz-rz/ ... :878.eshop
a dělají jak "samolepkové", tak plastové. Navíc k těm nabízeným rozměrům - podle mne, když člověk objedná rozměr jen o cca 15% menší než je standardní rozměr ofiko RZ, tak to ...cajti.. ani nepoznají.
Já, pokud toto dotáhneme do úspěšného konce a ten spodní gril dokážeš zrobit tak, jako na té fotce z Anglie, půjdu jednoznačně tou cestou, co tam má toto bílé ST - malá samolepka přesně mezi spodním grilem a horní mřížkou, nalepená buď uprostřed, nebo na straně, cca zhruba nad mlhovkou (obdobně tak, jako to mívají standardně například Mitsubishi Eva IX. nebo X. - ti tam mají přidělanou oficiální plechovou variantu RZ, většinou je to ta čtvercová, a je to tam takto bokem právě kvůli tomu, aby to tam intercooleru nezavadzalo a mohlo do něj jít maximum vzduchu

)
Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888