Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
- pepa.marecek
- Nováček
Re: Denso Mapy
Tak Forďacke mapy jsem zkoušel a taky to blbne.Sice mi to ukazuje moji polohu,silnice,města a tak ale nejde navigovat a ani nejde změnit země.Tak nevim kde jsem udělal chybu.
Ford C-MAX 2.0 TDCi ,Ghia ,2005
-
- Zkušený
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no tak to, ale mě dělá taky, nelze navigovat a ještě do toho ta blbá poloha střelky. To tam mám teď DVD od tebe a tobě to makalo přece dobře.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Zkušený
Jj, mě to makalo, ale ty máš dodělávané Denso
Jinak pepa.marecek psal, že mu EAST mapa funguje.
Pak by teda ještě mohl být problém v update sw. Ten najdeš na 1. stránce ve 2. příspěvku. Ale předem upozorňuji, že Bobanovi to jeho dodělávané Denso celkem rozhodilo
jinak není znám další případ tak snad ti to pomůže 

Jinak pepa.marecek psal, že mu EAST mapa funguje.
Pak by teda ještě mohl být problém v update sw. Ten najdeš na 1. stránce ve 2. příspěvku. Ale předem upozorňuji, že Bobanovi to jeho dodělávané Denso celkem rozhodilo

Ex ST220 model 2004
- pepa.marecek
- Nováček
Update sw jsem dělal.Ale když jsem zkoušel ještě jednou to updatdovat tak mi to nešlo.East mapy funguji dobře,rychle a fachaji jak maji.
Ford C-MAX 2.0 TDCi ,Ghia ,2005
-
- Pokročilý
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Pokročilý
Ani mi nemluv,asi jsem si vydělal,volal mi kámoš co jsem mu dal monitor na spravení a asi to nepujde,budu muset koupit novej,ale nevzdávám to,už mám objednáný ten mediální player a ještě skusím pár věcí,jsem zvědav jak to vše dopadne,jo a mám slíbenou diagnostiku,celý výkend se v tom budu šťourat dokud něco nevymyslím.
- junior
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Peťo tobě udělal pápá dislay na densu???

JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

-
- Pokročilý
Monitor ne,ale asi jsem malinko odpálil pár odporů a tranzistorů v doteku,vše funguje jen ten blbý dotek ne a ten je docela důležitej,jelikož mám zabĺokovaný rádio a tudíž i zesilovač,no a tak se můžu koukat na telku,ale bez zvuku.
Ale jinak dobrá navi,ne???

- stikyworld
- Nováček
Dobrý den,
moc hezké počteníčko. Díky všem !
Jen pořád nevím jak vypálit Denso Update .
Stáhnul jsem soubor rar, ten následně rozbalil a ve složce vidím soubor 464410-5280 .
Pochopil jsem že to mám vypálit na DVD-R třeba v neru. Jen nevím jestli to mám vypálit jako datové dvd na které přidám myslím iso soubor 464410-5280 nebo to mám palit jako boot DVD nebo je možnost vypálit obraz / třeba iso / na disk? Jak ma vypadat struktura vypaleného disku?
Mám po otevření disku třeba na PC vidět pouze jeden soubor 464410-5280 nebo soubory tři M_FLASH.598, LOADING.KWI, canV080.bmx ?
Stáhnul jsem i mapy. Všechny co jsem zde našel. Ty se vypaluji asi obdobně jak sem ale čet tak ty se pálej na DVD+R média? Nebo to platí pouze pro DL média? Třeba ta mapa East od toyoty se zřejmě vypaluje na 4,7GB médium DVD-R nebo DVD+R nebo DVD-ROM, DVD+ROM ? Mám v tom zmatek.
A ještě by mně zajímalo jak nebo kde se dá zjistit jakou verzi FW v Denso momentálně mám, jsem novým majitelem Mondea 06 a tak hledám informace kde se dá abych se s mondíkem seznámil, děkuji všem za pochopení i za případnou radu. Někde jsem čet že se v Denso navi někde v servisním menu dají vyčíst origo KM je to FAKE nebo je to opravdu možné?
Díky kluci
moc hezké počteníčko. Díky všem !
Jen pořád nevím jak vypálit Denso Update .
Stáhnul jsem soubor rar, ten následně rozbalil a ve složce vidím soubor 464410-5280 .
Pochopil jsem že to mám vypálit na DVD-R třeba v neru. Jen nevím jestli to mám vypálit jako datové dvd na které přidám myslím iso soubor 464410-5280 nebo to mám palit jako boot DVD nebo je možnost vypálit obraz / třeba iso / na disk? Jak ma vypadat struktura vypaleného disku?
Mám po otevření disku třeba na PC vidět pouze jeden soubor 464410-5280 nebo soubory tři M_FLASH.598, LOADING.KWI, canV080.bmx ?
Stáhnul jsem i mapy. Všechny co jsem zde našel. Ty se vypaluji asi obdobně jak sem ale čet tak ty se pálej na DVD+R média? Nebo to platí pouze pro DL média? Třeba ta mapa East od toyoty se zřejmě vypaluje na 4,7GB médium DVD-R nebo DVD+R nebo DVD-ROM, DVD+ROM ? Mám v tom zmatek.
A ještě by mně zajímalo jak nebo kde se dá zjistit jakou verzi FW v Denso momentálně mám, jsem novým majitelem Mondea 06 a tak hledám informace kde se dá abych se s mondíkem seznámil, děkuji všem za pochopení i za případnou radu. Někde jsem čet že se v Denso navi někde v servisním menu dají vyčíst origo KM je to FAKE nebo je to opravdu možné?
Díky kluci
Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia 85kW r.v.6/2006
-
- Pokročilý
Jestli že máš nulašestkové mondeo,tak update nemusíš nikterak řešit,už ho máš v autě,veškeré info o autě najdeš v servisním menu,které ti naběhne po dlouhém podržení tlačítka menu ti naběhne tabulka do které zadej kód 842520 a otevřeš si menu,tam se vše dozvíš,jen pozor,vše je v jazyku,který máš nastaven,čeština tam není,nemusíš se ničeho bát že by jsi něco pokazil,jelikož veškerá nastavení,které změníš se ti po vypnutí a zapnutí klíčku vrátí do původního stavu,jo a mapy,respektive Ford 08-09 se nejlíp,teda alespoň mě,v Neru jako Image soubor,nastaven na nejmenší rychlost a na Verbatim DVD+R DL 8GB
Tady máš odkaz na servisní menu,je ale v anglině
http://solesz.extra.hu/
Tady máš odkaz na servisní menu,je ale v anglině
http://solesz.extra.hu/
- stikyworld
- Nováček
Děkuji za informaci.
Mám model 2006 ale v servisním menu jsem našel Ford S:W Revision 00 12/12/2004 takže asi stará verze i přesto jsem vypálil DVD-R East od Toyoty a vložil do DVD mechaniky v kufru a mapa funguje. Škoda že tam není hlasová navigace. Musím koupit DVD+R DL a zkusit tu Ford Denso 2009 mapu.
Update Denso jsem nakonec vypálil přes program ImgBurn, v kterem mi šlo nastavit vypálení obrazu iso na DVD-R. V Neru se mi to nepovedlo i když jsem tam nastavoval že to budu pálit na DVD tak to nechtělo akceptovat a chtělo po mně CD-RW.
Takže Denso Update je třeba vypálit na DVD, a vypálit obraz na disk !
Zkoušel někdo mapy Jaguar Central,Eastern,Western Europe 2007-2008? Ja je už tahám . Našel jsem i Nissan Eastern and Western Europe DVD 2009/2010 v29 tak se na to taky podívám.
Servisní menu je SUPER, našel jsem tam zajímavé položky. Nevíte jestli tam jdou vyčíst i skutečné kilometry?
PS:Asi to sem nepatří ale neví někdo jestli jde změnit hlasové ovládaní z německého jazyka na Anglický? Dělá mi to problém mluvit německy když německy neumím.
Mám model 2006 ale v servisním menu jsem našel Ford S:W Revision 00 12/12/2004 takže asi stará verze i přesto jsem vypálil DVD-R East od Toyoty a vložil do DVD mechaniky v kufru a mapa funguje. Škoda že tam není hlasová navigace. Musím koupit DVD+R DL a zkusit tu Ford Denso 2009 mapu.
Update Denso jsem nakonec vypálil přes program ImgBurn, v kterem mi šlo nastavit vypálení obrazu iso na DVD-R. V Neru se mi to nepovedlo i když jsem tam nastavoval že to budu pálit na DVD tak to nechtělo akceptovat a chtělo po mně CD-RW.
Takže Denso Update je třeba vypálit na DVD, a vypálit obraz na disk !
Zkoušel někdo mapy Jaguar Central,Eastern,Western Europe 2007-2008? Ja je už tahám . Našel jsem i Nissan Eastern and Western Europe DVD 2009/2010 v29 tak se na to taky podívám.
Servisní menu je SUPER, našel jsem tam zajímavé položky. Nevíte jestli tam jdou vyčíst i skutečné kilometry?
PS:Asi to sem nepatří ale neví někdo jestli jde změnit hlasové ovládaní z německého jazyka na Anglický? Dělá mi to problém mluvit německy když německy neumím.
- stikyworld
- Nováček
Dnes jsem zkoušel mapy navi Jaguar 2007-2008.
Fungují bez problému, vypadají jako mapy od Toyoty ale pokrytí nic moc.Asi pro to že jsou 2007-2008. Ale na stránkách jsem viděl že je i novější verze 2009-2010.
Nemá někdo DownLoad linky?
Update Denso
paráda

díky kluci
Fungují bez problému, vypadají jako mapy od Toyoty ale pokrytí nic moc.Asi pro to že jsou 2007-2008. Ale na stránkách jsem viděl že je i novější verze 2009-2010.
Nemá někdo DownLoad linky?
Kód: Vybrat vše
http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-JaguarEurope-Site/en_GB/-/GBP/ViewStandardCatalog-Browse;pgid=RfxIa3WgUP9SR0Er8584hPJO0000aZklX3se;sid=1EQ9FmqT9wI9FiAova5_HmCZNnW0MYiiXWPfJ-O0?CatalogCategoryID=PNkKCggQqe4AAAERKxBH.1bv

díky kluci
Naposledy upravil(a) stikyworld dne 25.09.2009 23:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Tak jsem se také stal majitelem Denso navigace obalené C-maxem z roku 2005, a po pročtení tohoto fóra trochu tápu a proto zcela základní otázka: Které mapy mají nejlepší a nejdetailnější pokrytí ČR? Od Forda 2008-09, Toyoty, Nissanu?