Až to dokutim, hodím sem fotky.

, to tak udělám
 , to tak udělám  

Nespomalují se
  Nespomalují se  Zkusím v nejbližší době zrealizovat můj původní nápad. Blinkry nechám ve světlech, do nárazníku zkusím dát LED bílé parkovačky ať svítí, v noci to třeba bude vypadat dobře a jak říkal r0mik je budu před technickou zaslepovat.
  Zkusím v nejbližší době zrealizovat můj původní nápad. Blinkry nechám ve světlech, do nárazníku zkusím dát LED bílé parkovačky ať svítí, v noci to třeba bude vypadat dobře a jak říkal r0mik je budu před technickou zaslepovat.  

Super, díky, nedokázal jsem si to pořádně představit... Vypadá to pěkně. Práce nebyla náročná ne? Použil jsi původní objímku pro blikač, nebo vše home madeJenda080 píše:Ja to tak mam mam naraznik s blinkry v narazniku a jsou z toho parkovacky...skusim pohledat nejake fotos
EDIT:tak jsem neco nasel ze spoda je to pred zatmavenim....

proste nejsme moc kamaradi...
 proste nejsme moc kamaradi...  

Paráda, koupim LEDky a příští tejden to zprovoznim... Taky nejsem kamarád s elektrikou, ale přidělat jeden káblik snad dám.Jenda080 píše:Vse zustalo stejne objimka je ta sama jen tam frknes zarojdu a svitis...ja jsem jen pomahal jelikoz ja a elektrika....proste nejsme moc kamaradi...

Pak sem nahraju foto, jak to dopadlo.
  Pak sem nahraju foto, jak to dopadlo.   Díky za rady...
  Díky za rady...

No vidiš, tak máš novou inspiraciJenda080 píše:Covece to me ani nenapadlo naprdet tam letky misto zarovky...
Jasne tohle taky zvladnu ale vzhledem k tomu ze se tahalo jeste vice veci i v motoru tak jsem to nechal na nem...
 , dám tam v průběhu týdne ty LEDky a ukážu foto. Jen tak letmo jsem skouknul net a našel tyhle
 , dám tam v průběhu týdne ty LEDky a ukážu foto. Jen tak letmo jsem skouknul net a našel tyhle   

, stačilo by méně pro tuhle patici, která pásne přímo do blinkrů.
 , stačilo by méně pro tuhle patici, která pásne přímo do blinkrů.   Kdybys, nebo kdyby někdo věděl s touhle paticí (náhrada žárovky PY21W) o LED žárovce, která má méně žároviček, tak prosím písněte, díky.
  Kdybys, nebo kdyby někdo věděl s touhle paticí (náhrada žárovky PY21W) o LED žárovce, která má méně žároviček, tak prosím písněte, díky.   Nebo mě ještě napadlo, tu objímku překopat na LED žárovičku tohohle typu
  Nebo mě ještě napadlo, tu objímku překopat na LED žárovičku tohohle typu   

No uvidim, třeba by tamta první taky nevypadala špatně. Kdyžtak poraď/te svým názorem, díky...
  No uvidim, třeba by tamta první taky nevypadala špatně. Kdyžtak poraď/te svým názorem, díky...

jj, mrknu na to, říkám, neměl jsem čas hledat, tohle bylo první, co to našlo... a takhle obrovský samozřejmě nechci !!!Jenda080 píše:Ty letky jsou na netu treba na seznamu napis let zarovky a jdi do zbozi s touhle patici jich tam par je ta lepsi cenu a hlavne ne takovy (kravy) aby se ti potom neroztek naraznik...

To jsou ty pravé SMD.
  To jsou ty pravé SMD.
Ahoj, nevím zda si rozumíme, nechci to totiž používat jako blinkry.m.a.x.i.m.u.s píše:Nezapoměn, že přední a zadní blinkry z LED signalizují rychlím blikáním závadu a musí se to řešit přes nějaké relé. boční by měly být OK.
Jinak bych řešil spíše SMD diody, které svítí lépe. Jsou to ty na druhém obrázku. Mám je v parkovačkách a jsem nadšený.
Mohu sehnat něco podobného jako je zde za mnohem lepší cenuTo jsou ty pravé SMD.
Případně se dá sehnat toto.
 Hned ze začátku píši, že blinkry jsem si přendal z nárazníku do angel eyes, tudíž v nárazníku je mám prázdné a nefunkčí. Chtěl bych je tedy napojit kabelem na parkovačku a dát tam bílou LED aby svítili ne přerušovaně, ale stále, jako parkovačky.
  Hned ze začátku píši, že blinkry jsem si přendal z nárazníku do angel eyes, tudíž v nárazníku je mám prázdné a nefunkčí. Chtěl bych je tedy napojit kabelem na parkovačku a dát tam bílou LED aby svítili ne přerušovaně, ale stále, jako parkovačky.   Tudíž ty oranžové na které jsi dal odkaz nesháním. Ale jak jsi psal, tak také bych nejradši volil ten můj druhý obrázek.
  Tudíž ty oranžové na které jsi dal odkaz nesháním. Ale jak jsi psal, tak také bych nejradši volil ten můj druhý obrázek.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů