Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denso Mapy
m.a.x.i.m.u.s.i.,máš kód od navi?Tak zkus odpojit baterku...Třeba potřebuje restartnout...Jinak netušim... 

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak mě to už zase nechodí, se z toho picnu a dokonce ani navigace nekreslí ty obrázky v pravo
napadá mě snad jen vyzkoušet jinou mapu od někoho komu v poho funguje byl by někdo ochotný poslat mi ji ?

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Zkušený
Kota: Kód mám a chová se mi to přesně jako na tom obrázku od Jamy (se mi zdá, že to dával on). Nijak to nepotřebuju, protože to mám nastavené podle svých představ, ale jen jsem na to narazil když jsme se bavil s Bobanem. Stejně jako v manuálu píšou, že nad zoom velikosti 2 míle, nebo 4km se zobrazí mapa na sever a u mě nic ani na 8km...
Boban: A víš, že ti ty obrázky se ti objeví při zadání cíle a navigování na něj?
Napadá mě jen jestli nejedeš a nedíváš se na mapu, ale to je asi blbost 
EDIT: Tak jsem to tady přeletěl a pouze já s Jamou na fotkách tady máme stejný problém s tou volbou zobrazování mapy...
Boban: A víš, že ti ty obrázky se ti objeví při zadání cíle a navigování na něj?

EDIT: Tak jsem to tady přeletěl a pouze já s Jamou na fotkách tady máme stejný problém s tou volbou zobrazování mapy...
Ex ST220 model 2004
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no však mě se tam ty obrázky neukazujou ani při navigování na cíl.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ahoj chlapci
po dlhsej odmlke sa na chvilku zas hlasim 
maximus: ten "problem" ktory si objavil a mas ho iba ty a ja
tak nie je problem ale iba vlastnost pri tomto nastaveni. ak chces prepinat medzi orientaciou mapy na sever a v smere jazdy tak v Display menu ( po stlaceni tlacitka Menu pri zobrazeni mapy) si musisi nastavit Map View na 2D miesto 3D. ak mas 3D mapu tak je vzdy orientovana v smere jazdy, ak mas 2D mapu tak si to mozes prepínat
Boban: skusil si v servisnom menu pouzit Reset position? po tomto resete by sa malo GPS zorientovat tak aby nasledovalo nos auta.... a k tym navigacnym sipkam, co som si vsimol tak aj mne to obcas nenakresli sipku ale len na par miestach sa mi to stalo najme na nejakej bocnej okreske, inak na hlavnych cestach to ukazuje... (samozrejme len pri aktivnom navigovani niekam, ak jazdis a mas len zobrazenu mapu tak sa to neukazuje..)

maximus: ten "problem" ktory si objavil a mas ho iba ty a ja

Boban: skusil si v servisnom menu pouzit Reset position? po tomto resete by sa malo GPS zorientovat tak aby nasledovalo nos auta.... a k tym navigacnym sipkam, co som si vsimol tak aj mne to obcas nenakresli sipku ale len na par miestach sa mi to stalo najme na nejakej bocnej okreske, inak na hlavnych cestach to ukazuje... (samozrejme len pri aktivnom navigovani niekam, ak jazdis a mas len zobrazenu mapu tak sa to neukazuje..)
FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

-
- Zkušený
jama: Díky, to by mě vážně nenapadlo
jsem dnes schválně pročítal návod a nic co by řešilo problém jsem v něm nenašel 
Jinak Reset position včera také dělal a nepomohlo. Pak jsem ještě navrhoval kalibraci přes Position a Distance v manuálu na straně 58

Jinak Reset position včera také dělal a nepomohlo. Pak jsem ještě navrhoval kalibraci přes Position a Distance v manuálu na straně 58
Ex ST220 model 2004
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jama, přesně jak píše maximus, včera sme zkoušeli a je divný, že někdy to jde a někdy né, například dnes to na chvilku valilo suprově, teda směr jízdy tak sem hned zadal ulicy abych zjistil zda se mi zobrazujou ty průjezdy a stále nic
už nevím co a jak. každopádně poznám okamžitě, že je to seklý díky tomu, že kompas je natočený šipkou do leva a prostě se nehne.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no...tak to ma napada akurat problem s udajmi z gyroskopu
, ty si tam denso dorabal, tak či je všetko pripojené tak ako má byť
alebo či nie je niekde špatný kontakt. lebo smer a rychlosť denso berie z gyroskopu, ktorý ich má z čidiel ABS a ESP (čidlo natočenia volantu a čidlo priečneho zrýchlenia myslim niekde v stredovom tunely ) .... chyba mapy by to nemala byt, ale človek nikdy nevie ako sa stroj zachova, možno skusit funkčnu mapu....

FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hehe já tam nemám esp
každopádně je to občas tak že seklé a občas pohoda.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Pokročilý
Bobane:ještě mě napadlo,přiznám se že jsem tu debatu nečetl celou a třeba to někdo již psal,ale kdy ti to šlape a kdy ne?Při navigování by měla šipka jet s autem,ale při takzvaném volno běhu jede šipka na sever a nebo podle auta,ale to ji musiš nastavit,v pravem dolním rohu obrazovky je kompas,na ten při volnoběhu klikni a nastav jak chceš aby běhala.Jsou jen dvě možnosti,podle auta a ne sever,to by pak vysvětlovalo to že couváš.
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ty no, ale když to občas jde a občas né to mě nejde na rozum
a hlavně když to jde a dám navigovat nezobrazujou se ani ty naváděcí potvory v pravo na LCD.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Zkušený
Jak jsi dopadl? Opravilo se to, nebo to stále blbne a mám ti poslat tu mapu? Dnes bych se k tomu konečně dostal 

Ex ST220 model 2004
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
čeče já čekám na mapu, jelikož je to čistě náhodný jev, prostě občas to jde a občas né, navigovat to neumí ani když to funguje. a když dám info řekne to anglicky, že je špatná mapa.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
-
- Zkušený
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak zatím je to s tvou mapou uplně stejný jako s mou, je tedy špatně něco jinýho.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie