Tak koho jsem to dnes viděl před 19tou hodinou v Konopišti? Modré FoFo I combi podložky pod SPZkou, stál a blikal všemi čtyřmi na odbočce k zámku než sem to otočil tak byl fuč
Ford Focus 1.8 DuraTorq TDCi85kW(115PS) r.v. 2002GALERIE
Tak já to teda nebyl, ale jinak jsem Benešák A jestli jsi minulou středu večer viděl okolo Přibyšic létat balóny a modré FoFo I kombi, tak jsme jim dělali doprovod a nahoře u kapličky jsme stavěli
Jeee já jsem se na těch balónech byl přímo podivat Otáčel jsem to přímo u parkoviště na Konopišti a pak jsem stál přímo na tý louce u balónů, hezká podivaná a ještě k tomu v okolí klubáci
To mělo být asi pro mě
Škoda, takhle už si tě nepamatuju, i když tam jsem si tě všimnul určitě. Pěkná náhodička Tak mě napadá, že už sis spíš mohl všimnout ty mě, stál jsem i s autem tak cca 50 metrů od tebe kousek za tim vjezdem na tu louku Vlastně od tebe přesně tim směrem, co letěly balóny
to Fokal: jo vidiš, jsem se překouk. Já jsem stál u kapličky na tom parkovišti. Nějakýho focuse jsem tam viděl, ale už si nějak nevzpomínám. Já tam koukal na balony a pak pokoušel milou, ať řídí