bee, fantastikus !!! Urcite si si to riadne uzil. Povodne som aj ja planoval zostat cely den, ale po ceste domov som zistil, ze som spravil dobre, ked som sa vratil. Na tej "dialnicnej" obojsmerke uz pri SK hraniciach dosla slaba chvilka na moje oci. Zacali mi hrozne slzit, este ze ma to chytilo na tom useku a nie na dialnici, inak by som asi zostal stat na krajnici

mal som bohovske stastie. Dosiel som domov a moje oci boli na sr...
Inak ktore boli vase najoblubenejsie useky ?
1. jednoznacne dvojita sikana po cielovej rovinke (ako som uz predpokladal), to bola krasa. Az na videu som videl, ze tam mi zadok chodieval dost casto do strany

a brutalne na tom bolo, ze na zaciatku prvej sikany som zacinal brzdit a cloveka to tlacilo brzdit dalej a dalej, skusit to az v druhej zakrute prvej sikany. No a potom s citom brzdit az do druhej sikany a na trojke dalej, to bola spica
2. tie dve rychle zakruty na trojku, co boli na zadnej strane okruhu, to bolo spica, tam mi obcas aj trojka presmykla a korigovat smyk v 120 km/hod, to je nieco, co som doteraz nezazil. A tam bolo citit, ako Fofo brutalne drzi
3. to esicko, kde vyletel Civic (a tusim ze aj Bee), to bol asi najtazsi usek z celej trate, tam sa trafit presne na obrubniky, tym sa dalo hodne usetrit...
No a najtazsie bolo asi to esicko v prostriedku drahy, tam kde vyletel TJ, aj Mehturt si tam spravil kratky vylet. Pred tym miestom som mal velky respekt...lebo v tom mieste bolo treba hodit dvojku v zakrute, co riadne rozhadzalo auto....