Jinak tohle je stylingová záležitost
 , co je většinou vidět na kompletně upravenejch autech za nehorázný prachy - libovkách, v německym stylu, a ne ňákej lapač kamínků prosim vás
 , co je většinou vidět na kompletně upravenejch autech za nehorázný prachy - libovkách, v německym stylu, a ne ňákej lapač kamínků prosim vás 

Osobně bych doporučil ,navštívit nějakej obchod s oblečením XXXL a koupit tam nějaké XXXL tanga s motivem třeba leoparda a bude to takovej českej sociál tuning a hlavně to bude strašná stylovka a libovka a INLukasBlack píše: kompletně upravenejch autech za nehorázný prachy - libovkách, v německym stylu, a ne ňákej lapač kamínků prosim vás

Tak nesrovnávej mé světla s koženým HNUSEM  na kapotě ,který není ani origo doplněk  !!!!!!!
 Tak nesrovnávej mé světla s koženým HNUSEM  na kapotě ,který není ani origo doplněk  !!!!!!!  

sedlo píše:A světel v masce
Prostě každému se líbí něco jiného, tak nechápu tyhle hlášky, ale musím ti nechat, že jsou tady horší experti na urážení

Ty v masce jsem čekal že mi vpálíš zpět, to je nejmenší zlo, nejsou tak vidět...
 Ty v masce jsem čekal že mi vpálíš zpět, to je nejmenší zlo, nejsou tak vidět... A je to jen a jen tuzing
 A je to jen a jen tuzing 
 Jak jsem psal každému se líbí něco jiného, ty máš na autě co se líbí Tobě, já co se líbí mě a kdo chce kůži na kapotu ať už kvůli čemukoliv, tak proč to tak hrozně kritizovat...
 Jak jsem psal každému se líbí něco jiného, ty máš na autě co se líbí Tobě, já co se líbí mě a kdo chce kůži na kapotu ať už kvůli čemukoliv, tak proč to tak hrozně kritizovat...přesně tak ,je to i můj názor na téma "denní světla"sedlo píše: Končím debatu, nemá smysl se dohadovat

Jak to tak tady sleduji, tak vidím, že je spousta lidí, kterým by občas neuškodilo podívat se do nějaké galerie, nebo navštívit kurz zaměřený na užitý design. Pak bychom třeba na silnicích nemuseli potkávat hrůzy, které stejně z původního auta nic lepšího neudělají.
 Jak to tak tady sleduji, tak vidím, že je spousta lidí, kterým by občas neuškodilo podívat se do nějaké galerie, nebo navštívit kurz zaměřený na užitý design. Pak bychom třeba na silnicích nemuseli potkávat hrůzy, které stejně z původního auta nic lepšího neudělají.  

pustili jste se do sebe pěkně,
 pustili jste se do sebe pěkně,  ale je mi líto IVO ,protože takovou kritiku od některých určitě nečekal, kůže na kapotu taky není můj styl ,ale respektuju to,jako různá křídla nebo spojlery .A nazívat nějaký doplněk hnusem ,tak to je docela silné kafe
 ale je mi líto IVO ,protože takovou kritiku od některých určitě nečekal, kůže na kapotu taky není můj styl ,ale respektuju to,jako různá křídla nebo spojlery .A nazívat nějaký doplněk hnusem ,tak to je docela silné kafe 

Co sa tyka materialu, usetri to minimum, aj ked vzhladom na to, ze jazdim vacsinou cez den, mi vymena ziaroviek na osvetlenie poznavacky, zadnych obrysoviek, atd. po 2x takej dobe pride celkom pohodlna (viem uzitocne zabit cas aj inac - napr. sa zavesit na forumsedlo píše: Já zas nechápu na co máte denní svícení... Kolik Vám to ušetří?
 ).
 ).
mimčo kope?Ivo píše:ehm ehm podivej se na sve clio to je podle mne vrchol tuzingu
 ubohééé
 ubohééé 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host