miran píše:Nevím jestli to je pojistný podvod když chci vědět jak postupovat když mi auto přede mnou robilo čelní sklo, možna jsem se špatně vyjádřil. Jen nechci kupovat drahý sklo.
Určitě, to s tebou souhlasím. Mně šlo o to, že jsem zrovna neměl prachy na nový, a tak jsem to na doporučení kámoše šel risknout do té pojišťovny (Česká pojišťovna na kulaťáku). Ženská se z tý židle ani nezvedla, nechtělo se jí jít asi 250 metrů k mýmu Ferdíkovi přes celé náměstí. Samozřejmě, že jsem tvrdil, že blíž to zaparkovat nešlo, ale že ho sebou mám, protože vím, že ho při sjednávání pojištění chtějí vždy vidět. Takže to jí asi uklidnilo a nešla tam. Bylo v pátek, hned krátce po otevíračce, cca 8.15hod. a byla tam sama. Teď už nikdo neprokáže, ona by byla blbá tvrdit, že to viděla a pojistila přece s prasklým sklem. Ze dvou případů tak byly dva úspěšné. Ale pořád je to risk, protože nikdy nevíš, jestli se z té židle opravdu nezvedne a nepůjde se mrknout.Ahmed píše:Myslim, ze takovych pojistoven bude vice a nemel by to byt az takovy problem. Povinne ruceni se da bez problemu sjednat po internetu a u spousty z nich je moznost pripojisteni celniho skla...
ja jen aby tu nekdo tomu nesmyslu, ze ani tak nejde o podvod, neuveril chci rict, ze o podvod jde (kokretne uz je v zakone primo pojistovaci podvod) a trestni sazba je az 12 let. Skutecne doporucuji pripojistit celni sklo a nesnazit se nekoho "vochcat". Rocni zaplatite cca 500 az 800 Kc dle toho, jestli sklo je vyhrivane, to si myslim neni mocchmelko píše:presne, takže jediná možnost, ako sa vyhnut nejakému konfliktu je bud sa s niekým dohodnut (čo v takom prípade mi nepríjde ani ako podvod)pretože, na takej 2, 3 prudovke musíš mat postreh ako sandokan, aby si zaregistroval z akej strany ten kamienok priletel..
alebo to sklo pripoistit..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti