Led imobilizéru
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Led imobilizéru
Dneska se mi stala taková zvláštní věc po nastartování a ujetí cca 500m mi začala sama od sebe a neoravidelně blikat LEDka imobilizéru. Nepociťoval sem žádný škubání ani nic neobvyklého.
Po zhruba 30 vteřinách blikat přestala. Nesetkal jste se s tim někdo, není to předzvěst něčeho ne moc dobrýho?
Po zhruba 30 vteřinách blikat přestala. Nesetkal jste se s tim někdo, není to předzvěst něčeho ne moc dobrýho?
-
- Test driver
Re: Led imobilizéru
asi nebol spravne nacitany kluc,ale to by si asi ani nenastartoval....proste elektronikaTad píše:Dneska se mi stala taková zvláštní věc po nastartování a ujetí cca 500m mi začala sama od sebe a neoravidelně blikat LEDka imobilizéru. Nepociťoval sem žádný škubání ani nic neobvyklého.
- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
V manualu pisou neco o tom, ze je to znamka spatneho nacteni klice, ci pokusu o nastartovani spatne nakodovanym klicem. Ale melo by se to dit hned pri zapnuti zapalovani, kdy ledka asi na 3s sviti trvale, pak by mela zhasnout nebo zacit blikat. Mozna, ze imobilizer ztratil orientaci a treba vlivem vibraci se nejakym zpusobem prerusilo "spojeni" mezi klicem a imobilizerem a chtel klic nacist znovu...
Ford Focus Combi 1.6 16V, BlackMetal
- carlos
- Junior
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Mi se to stalo poprve, kdyz jsem pred cca 3 mesici odjizdel z dovolene a mel jsem pos.... plynovy pedal, cumel jsem na to jak puk, po chvili to prestalo. Pred 14 dny se mi to stalo znova, ale nechtelo se mi moc dlouho cekat, nez to zhasne, tak jsem nastartoval znova a byl klid. Vzdycky cekam, az zhasnou kontrolky, drive startuju jenom, kdyz potrebuju auto posunout o dva metry, jinak cekam a stalo se mi to 2x, co jsem si toho vsiml. Ale pry na to je napojeny jenom imobilizer, takze by to jinou zavadu signalizovat nemelo. Kovove privesky nemam a klic strkam porad stejne.