Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
-
- Nováček
Re: Denso Mapy
m.a.x.i.m.u.s: Jo. Tak přesně to mi udělalo předtím, než jsem dával do kufru Ford mapy 08/09. Prostě černá obrazovka, nepomohlo vůbec nic. Neviděl jsem, kolik mám nastaveno na klimě. Nehrálo rádio.... Myslel jsem, že jsem to odpálil (pokazil). Naštěstí stačilo vypálit firmware na DVD a dád jej do kufru a i když se na displeji nic nevypisovalo, byl pořád stejný, tak asi za 15 minut mi naskočil displej. Takže asi tak moje zkušenosti s touhle položkou v servisním menu 

Mondeo, 2.2 Tdci 114kW, kombi, r.v. 10/05, Titanium X
-
- Zkušený
Už jste viděli sežloutlou ikonu TMC a vedle toho zprávu? Včera se mi to objevilo asi 6km před očekávánou nehodou, ale jestli tam byla, nebo nebyla nevím, protože zrovna na té křižovatce kde je také obrázek nehody tak tam nic nebylo a kvuli objížce se muselo odbočit doprava.
Ex ST220 model 2004
-
- Zkušený
Na včerejším srazu jsem předal svoji funkční mapu Ford 2008-2009 Petrovi a později mi Uřvanej vypálil novou mapu Ford 2008-2009 a naprosto stejný problém.Forny píše:Jasny to jsem si precetl, ale me nejde vubec vybrat zemi pro kteru chci vyhledavat cilove misto a ani zadat cilove misto, v tom je ten problem. Jak mas tu mapu kde ti zobrazuje, pro ktere staty ma mapove podklady, tak me tam nic nezobrazuje.
Po vložení mé předešlé funkční mapy Toyota 2008-2009 normálně fungovala a domů jsem se naštěstí dostal

Zítra zkusím nově vypálit Ford mapu a snad se mi to rozjede. Pokud by se rozjede tak by byl problém ve špatném vypálení DVD.
Ex ST220 model 2004
- Forny
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel nemohu slouzit, protoze porad necucim zda mi navigace neco ukazuje, jedine co mi prijde, tak ze to jeste neni plne vychytane, neb nektera omezeni se mi tam vubec nezobrazila a nektre problemy ktere mi zobrazila navigace tam vubec nebyli - no nevim, asi to CR3 plne nezvlada - upozornuji, ze v Nemecku mi to chodilo bez problemum.a.x.i.m.u.s píše:Už jste viděli sežloutlou ikonu TMC a vedle toho zprávu? Včera se mi to objevilo asi 6km před očekávánou nehodou, ale jestli tam byla, nebo nebyla nevím, protože zrovna na té křižovatce kde je také obrázek nehody tak tam nic nebylo a kvuli objížce se muselo odbočit doprava.
-
- Zkušený
Forny: Zkus vypálit znovu mapu. Nyní jsem ji dopálil a už mě dokáže navigovat.
Ex ST220 model 2004
- Igy
- Nováček
Ahojte, viete mi dat pls. link odkial kde by som mohol najst nove mapy ford 2008-2009?
Dik
Dik
Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006
-
- Zkušený
Igy: Ty si děláš legraci, že jo? Četl jsi to tady?
Doporučím, ti si to tady pročist, aby jsi věděl jak to funguje, co to všechno umí atd. No a na 3. stránce budeš mít link na mapy Ford 2008-2009
Doporučím, ti si to tady pročist, aby jsi věděl jak to funguje, co to všechno umí atd. No a na 3. stránce budeš mít link na mapy Ford 2008-2009
Ex ST220 model 2004
- Forny
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem se spatne vyjadril, navigace funguje v pohode, naviguje presne, ale jde o TMC. Nevim ktere problemy (nehody, objizdky, nehody, kolony, atd..) jsou zobrazeny spravne a ktere ne. Napriklad v patek mi to ukazovalo kolony na smichove a ver mi, ze to nepojedu proveritm.a.x.i.m.u.s píše:Forny: Zkus vypálit znovu mapu. Nyní jsem ji dopálil a už mě dokáže navigovat.

- Igy
- Nováček
Sorry, vcera som cital celu tuto diskusiu a tiez celu diskusiu k Densu "Ford rádia,rádia s navigací". Ale ten link na 2008-9 mi usiel. Nasiel som len toyotu a stare fordacke.m.a.x.i.m.u.s píše:Igy: Ty si děláš legraci, že jo? Četl jsi to tady?

Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006
-
- Pokročilý
IGY:nic si z toho nedělej,nebyl-nejsi a ani nebudeš poslední kdo ji ještě nemá a linku si nevšiml,škoda že jsi nebyl s náma na srazu v Hustopečích,nejen že tam byla super parta lidí,ale taky se tam smažily mapy,respektive jen jedn,která bohužel nedopadla dobře,ale to se občas stane,kdyby jsme měli více placek určitě by se to povedlo a maxim by dojel domu s origoškou
Maxime ještě jednou se omlouvám,ale bohužel jsme měli špatnou placku,není to poprvé a ani naposled co se to stane,je to chyba výroby ne pálení.

Maxime ještě jednou se omlouvám,ale bohužel jsme měli špatnou placku,není to poprvé a ani naposled co se to stane,je to chyba výroby ne pálení.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
mam asi blbej dotaz ale přesto se zeptám...když chcete aby vám TMC něco psalo tak musíte i poslouchat přímo ČR3 nebo to stačí zadat odkud to má tahat info(ČR3) a poslouchat můžete třeba E2 ? 

-
- Pokročilý
Monďáku
dotaz je fakt trochu mimo mísu
samozřejmě že můžeš poslouchat co chceš,cd,rádio,mp3,iPod a pod.Jen aby jsi měl kompletní informace zadej si v menu automatické ladění a pak se o nic nestaráš,tmc si pak vyhledá nejbližší vysílač a stáhne info.

-
- Zkušený
Forny: takže svůj problém s tím jak ti mapa nedala nabídku na zemi a nechtěla navigovat už nemáš?
Jinak přímo v tom příspěvku píšu, že jsem měl na mapě ikonu s nehodou a také tam nic nebylo. Takže to také není žádná výhra jezdit s TMC.
Igy: V pohodě, jen mě to zarazilo, že hned ze začátku je odkaz a ptáš se na něj...
Uřvanej: V pohodě, hlavně, že teď jede
Jinak přímo v tom příspěvku píšu, že jsem měl na mapě ikonu s nehodou a také tam nic nebylo. Takže to také není žádná výhra jezdit s TMC.
Igy: V pohodě, jen mě to zarazilo, že hned ze začátku je odkaz a ptáš se na něj...
Uřvanej: V pohodě, hlavně, že teď jede

Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
TMC u nás ještě není tak spolehlivé(resp.informace nejsou tak rychle zadané do seznamu,určitě ne všechny a občas tam zůstanou i viset).Ovšem není to chyba ČR3...ČR3 nebo i další stanice jsou jen zprostředkovatelé...
- Forny
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
problem s volbou zeme je vyresen tim, ze jsem znovu vypalil DVD a vse funguje jak ma. Co se tyce TMC tak je to trochu skoda, ale na druhou stranu aspon prvni vlastovka neb co resi muj bratr na foru Peugeotu tak ti nemaji sanci zadnou - pro nejblizsi dobu, kdezto u mas to uz jakym si zpusobem bezi, tak jen vychytat mouchy