Takže to je na tom lákavé, ale je to z bazaru......

z prispevku auto-reKofi píše:Tak to už se nedá věřit vůbec nikomuKdyž to není nový tak je to poloviční průs.r
Foki nemáš něco na "skladě"nebo dovážíš jen na "objednávku"?
ano vozim na objednavku .Cuba píše: * kilometry byly stáhnuté minimálně o 40.000. Prodejce nepočítal s mou vazbou na obchodního ředitele CARentu a jeho přístupem do centrálni databáze Fordu, kde jsem vůz proklepl a zjistil stav km při poslední prohlídce (záruční opravě), která nebyla zapsána do servisní knížky. Jeho pohádka o tom, že vůz od posledního záznamu v SK nebyl 3/4 roku téměř vůbec v provozu a najezdil pouhých 7000 km, když před tím najezdil ročně 50.000 km na mě působila rozpačitě. Jakmile jsem na něj vybalil skutečný stav km, dušoval se, že on v tom prsty nemá. No, že by stahovali km při prodeji v Německu ? To spíš uvěřím, že náš příští prezident bude Fantomas.
Stahování kilometrů je s nástupem nového Mondea odzvoněno, tam se elektronika už obelstít nenechá. U starších modelů je nám souzeno čelit tomuto nešvaru nejen u autobazarů, ale i přímo u dealerů Ford, prodávajících tzv. předváděčky. Ano, i tam se stahuje. Vítejte v České Republice.
a kolik si myslis ze bude zrat kdyz pojede studenej treba 15km a pak 10 ohratej ? co kdyz to bude 7L nafty ? a pak kdyz se ti steží ohreje tak zase bude chladnout . a myslis ze to je pro turbo to nejlepsi ?Kofi píše:
No myslím, že za cca 23 km a 20 minut (většina po dálnici) by se to mohlo zahřát ne?
1,6 benzin straaašně žereA jezdit za 8 a víc fakt nechci...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti