tak si to auto chci užít no, a hlavně když jedu sám

Ale ked ho objednas tak to budem veeelmi pozorne sledovat
 Ale ked ho objednas tak to budem veeelmi pozorne sledovat  

Cisto teoreticky ak by som v buducnosti dvihal vykon, tiez by bol jednou z prvych veci v zozname
  Cisto teoreticky ak by som v buducnosti dvihal vykon, tiez by bol jednou z prvych veci v zozname  

přišti tyden ho objednam a budu informovat až se nainstaluje
 přišti tyden ho objednam a budu informovat až se nainstaluje 

A tým mas zaruku ze to za rovnakych podmienok vzdy zareaguje rovnako
 A tým mas zaruku ze to za rovnakych podmienok vzdy zareaguje rovnako  

doufam že bude pasovat protože si pak nedovedu představit ty reklamace
 doufam že bude pasovat protože si pak nedovedu představit ty reklamace  

). Hlavne potom bacha na montaz, treba to dat odbornikom...
). Hlavne potom bacha na montaz, treba to dat odbornikom...
kdyz vypnes ASR tak ti to pusti pouze vykon naplno ale pokud ti bude jedno kolo hrabat tak druhe se zastavi .tapa píše:To jo.to je pravda.To je kontrolka zasnuta.A kdyz ji rosvitim.Tak se ASR vypne a obe kola se toci.Ne ze jedno prokluzuje a druhe se toci naplno.

jeste bych chtel upozornit ze neni MTX75 jako MTX75munch píše:tak u nejmenovane firmy mi při objednani bylo řečeno že dodani trva 3-6 tydnu bez zaruky dodani tak jsem nelenil a popátral jsem jinde http://www.quaife.co.uk/Ford-MTX75-Focu ... fferential tady vyjde na 17tisic a doručen by měl bejt do 14 dnudoufam že bude pasovat protože si pak nedovedu představit ty reklamace
 MTX 75 pro diesela ma starter vpredu a MTX75 pro 2.0 ma starter vzadu a nevim jestli i "pajšl" bude stejnej .
   MTX 75 pro diesela ma starter vpredu a MTX75 pro 2.0 ma starter vzadu a nevim jestli i "pajšl" bude stejnej .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů