Led osvětlení interiéru
- Trans Am
- Nováček
Re: Led osvětlení interiéru
ANNDY ty mas 1.8 benzin? To se zase dela?
Ja myslel ze uz delaji 1.8 jen FlexiFuel.
Ja myslel ze uz delaji 1.8 jen FlexiFuel.
Focus II 2007 Kombi 1.6b 74KW Tonic vložka K&N, Pružiny EIBACH Všechny světla Diodová
Focus I 2000 Kombi 1.8b 85KW Silver Kit K&N,
Mondeo MKII 1996 Notchback 2.0b 96KW Bílá Kit K&N, Výfuk z ST200
Alfa Romeo 75 1989 2.0TS 110KW ostra vačka
- Anndy
- Test driver
no asi ano
. Zere dost, vsade v papieroch je to napisane..
V porovnani s 1,6 taha vyrazne lepsie. Ale ci tam je naozaj ten, to netusim.
treba to brat tak, ze sa asi potrebovali zbavit starych zasob (kedze v akciovej ponuke - teda jedinej, co stala za to, bola len stara 74kw 1,6 a 1,8.). Doteraz su v ponuke - plus aj 2.0.

treba to brat tak, ze sa asi potrebovali zbavit starych zasob (kedze v akciovej ponuke - teda jedinej, co stala za to, bola len stara 74kw 1,6 a 1,8.). Doteraz su v ponuke - plus aj 2.0.
- misoka
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A preco by odpor nemal pomoct ? Co ked sa pri navrhu daneho obvodu uvazovalo , ze tam bude 6W ziarovka ? a obvod je vypocitany na danu zataz , co je 24ohmova zataz pri napati 12V a prudu 0.5A (6W) a ty tam zapojis ledku bez zataze , urcite tam nebudes mat odpor 24ohmov a tym padom obvod a dane integrovane obvody nemusia fungovat spravne. A preco sa bude baterka vybijat rychlejsie ako ked tam budem mat ziarovku ? Ziarovka ma radovo niekolko nasobne vyssi odber , ako led a myslim , ze baterka , ktora dokaze dodavat cca 50-60Ah ti takuto ziarovku aj ledku udrzi svietit niekolko dni , nehladiac nato , ze mas v aute alternator, ktory ti dobija baterku a napaja aj el.zariadenia v aute.Trans Am píše:Ahoj,
Jsem vyuceny elektronik a muzu Vas ujistit ze mate problem ve vasi elektrice ve FOFO. Nejake odpory problem nevyresi, akorat se Vam baterka bude vybijet jeste rychlejikoukam ze to maji i uplne nove kusy mozna opravdu nejaka vadna varka tranzistoru. Mel jsem FOFOI a tam my to delalo to same u zadnich dveri, nakonec jsem zjistil ze my zatejka do vnitrku patych dveri a ten konektor od zamku a vypinace svetla je celej zoxidovanej stacilo procistit a problem byl fuc..........

FORD FOCUS mk 3 1.6 Ecoboost 2011
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
- Trans Am
- Nováček
A pan zna Ohmuv zakon, ale ne vzdy se podle nej ridi, natoz kdyz se jedna o hradla ... pokud by se to melo ridit analogove jak ty si myslis tak pri kazde vymenene zarovky ledky nebo tak by se svetlo chovalo uplne jinak .. ale at tam das zarovku nebo ledku zhasina to uplne stejne takze analog to urcite neni takze ohmuv zakon ti je v tomhle pripade naprd .. a nepsal jsem ze se baterka bude vybiet rychleji nez kdyz je tam zarovka ale ze se to bude vybijet rychleji kdyz k tem diodovkam pridas jeste odpor ... cti poradne ..
Focus II 2007 Kombi 1.6b 74KW Tonic vložka K&N, Pružiny EIBACH Všechny světla Diodová
- ybuba
- Pokročilý
[quote="Anndy"]...Ja som ho docasne vyriesil tym, ze som u osvetleni "noh" u spolujazdca
nechal povodnu ziarovku, ostatne su ledky...]
To osvětlení prostoru nohou mě zajímá, je na to nějaká předpříprava od výrobce, můžu to namontovat na svou verzi (viz podpis - bohužel neznám název řady, tuším, že mám Trend)

nechal povodnu ziarovku, ostatne su ledky...]
To osvětlení prostoru nohou mě zajímá, je na to nějaká předpříprava od výrobce, můžu to namontovat na svou verzi (viz podpis - bohužel neznám název řady, tuším, že mám Trend)

Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

- Anndy
- Test driver
Niekde to ide, niekde nie.
Myslim tu sa to riesilo:
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
Myslim tu sa to riesilo:
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
- ybuba
- Pokročilý
Moc díky za odkaz
, teď mám konečně veškeré informace, které jsem potřeboval

Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

- Anndy
- Test driver
Inak k tomu problému môjmu. Vďaka ne_ray-ovi (este raz ďakujem) som vymenil v osvetlení na nohy diody a je po probléme. proste treba kvalitnejšie diody.
- Ondro
- Junior
Vies mi prosim Andy poradit aky typ diod si dal do stropneho osvetlenia a kufra ?
Ja som podla vlakna o o svetleni noh kupil diody a vsetko fici ako ma, problem som mal v diodach na prave toto stropne osvetlenie lebo to velmi slabo svietilo. TEn kryci plast to svetlo tak rozbil ze to slabo svietilo. Chcelo by diodu s vyssou svietivostou. Mozes mi prosim napisat aku si tam dal, kedze to uz mas zmaknute ? Dik
Ja som podla vlakna o o svetleni noh kupil diody a vsetko fici ako ma, problem som mal v diodach na prave toto stropne osvetlenie lebo to velmi slabo svietilo. TEn kryci plast to svetlo tak rozbil ze to slabo svietilo. Chcelo by diodu s vyssou svietivostou. Mozes mi prosim napisat aku si tam dal, kedze to uz mas zmaknute ? Dik
Ford Focus 1,8 TDCi 85 kW - kombi, tango metla, Trend X, pružiny Eibach

galeria - https://www.facebook.com/p.php?i=1652257 ... 5CAFTF6ZR3
pre otvorenie - 2 x klik na fotku

- Anndy
- Test driver
Mno, ja som kupil v takom drahom obchode nejake smejdy. Svieti to tak akurat. Mohlo by aj viac - chcem to vymenit. Na nohy som kupil od ne_ray-a a tie svietia super.
ja planujem tutok http://www.xenon-lights.sk/index.php?ma ... cPath=4625 kupit 1w ledky. kamarat ich ma v stretavackach a svietia super.
Jedina s kotoru som spokojny je sufitka.
ja planujem tutok http://www.xenon-lights.sk/index.php?ma ... cPath=4625 kupit 1w ledky. kamarat ich ma v stretavackach a svietia super.
Jedina s kotoru som spokojny je sufitka.
- Ondro
- Junior
presne o tychto som rozmyslal aj ja. v tomto obchode som kupoval ledky na nohy - to su tie uplne dole 0,1W a svietili mi slabo tak som kupil 1W silnejsie, ale v inom obchode - vyzerali podstatne smejdovejsie ako ako v obchode co uvadzas ty. na nohy vsak svietia super ale v strope nie a nie svietit. Aj som skusal otacat diodu naopak a nic.
Daj prosim vediet ked to budes mat hotove. Som zvedavy na silu svetla.
Daj prosim vediet ked to budes mat hotove. Som zvedavy na silu svetla.

- Anndy
- Test driver
No ja mam take obycajne - z tuning.sk obchodu. Teda oni maju predajnu kamennu na vrakunskej ceste v BA. Tam som ich kupoval nastrkovacie - nejake smejdy z ciny. Maju nevyhodu, ze proste kazda svieti trosku inym odtienom bieleho svetla
.
V tom obchode, co som ti pisal - tam som aj volal. Maju viac kusov, ako na stranke (tiez maju kamenny obchod v ba-petrzke) a hovorili mi, ze nie je problem to vyskusat v aute a az potom kupit. Tak len cakam na jesen, kedy bude uz o 16-17 tma, aby sa to dalo vyskust realne. Cize az potom to budem riesit. Zatial mam to co mam, t.j. vsade diody ale nie uplne take ake chcem
Od nich ma kamos nastkovaciu 1W a svieti fasa - ma to v parkovackach a dobre to je - velmi dobre. Keby svietila tak aj v interieri...

V tom obchode, co som ti pisal - tam som aj volal. Maju viac kusov, ako na stranke (tiez maju kamenny obchod v ba-petrzke) a hovorili mi, ze nie je problem to vyskusat v aute a az potom kupit. Tak len cakam na jesen, kedy bude uz o 16-17 tma, aby sa to dalo vyskust realne. Cize az potom to budem riesit. Zatial mam to co mam, t.j. vsade diody ale nie uplne take ake chcem

Od nich ma kamos nastkovaciu 1W a svieti fasa - ma to v parkovackach a dobre to je - velmi dobre. Keby svietila tak aj v interieri...
- juso
- Nováček
Tiez som v interieri povymienal vsetko za led-ky aj osvetlenie znacky. Nechal som sa inspirovat jednou upravou BMW a chalan objednaval z http://www.dealextreme.com/
Doprava je zdarma, da sa platit cez paypal. Sice to trva tak 2-3 tyzdne ale je to overene. Zatial vsetko funguje cca rok az na to, ze mi odisla jedna led-ka na osvetleni znacky ale to asi koli buchaniu s dverami
Inac tie led maju aj odpor, tak je to ok a ceny su v pohode.
Doprava je zdarma, da sa platit cez paypal. Sice to trva tak 2-3 tyzdne ale je to overene. Zatial vsetko funguje cca rok az na to, ze mi odisla jedna led-ka na osvetleni znacky ale to asi koli buchaniu s dverami

FF2 1.6 Duratec 74kW 100k CollectionX
- Anndy
- Test driver
juso: mas niekde stropne svietidlo ako nastrkavacku? Ak ano, aku ledku si tam daval?
- Ondro
- Junior
Mna este zaujimalo ci mas fofo II po FL (facelifte) komplet s diodami lebo v nasich obrysovkach v prednych svetlach su spolu az 4 ziarovky ! 2 v kazdom svetle - jedna kratka a velmi uzka a druha dlha a sirsia. ked som to videl tak som pozeral ako mucha puk
.
1W ledky, ktore su aj certifikovane ako osvetlenie - presne tie co na ktore si dal Anndy link tam nedam kvoli sirke

1W ledky, ktore su aj certifikovane ako osvetlenie - presne tie co na ktore si dal Anndy link tam nedam kvoli sirke