autotiptop píše:Zákazník (Z): Mám zájem o auto. Pošlete mi prosím VIN
Já (J): Nezlobte se, ale po zkušenostech VIN neposílám.
(Z): To je škoda. Na fóru se píše, že jste seriozní a vidím že nejste.
(J): Abych dodržel pověstné jméno z Fóra - WF0........
Večer si dotaz s VIN čtu na foru. Po rozluštění vše sedí.
(J): Tak jste se již informoval na VIN?
(Z): Bez odpovědi
(J): Mám to tedy považovat za opětovnou zmařenou práci?
(Z): Bez odpovědi
Další den email od jiného človíčka:
(Z): Dobrý den, mám opravdový, vážný zájem o Focuse. Pošlete mi VIN, nafocenou servisní knihu.
(J): Bez odpovědi
nic si z toho nedelej , za chvili to bude jen o konverzaci typu :
chcel by som > sa >spýtať na pár vecí. Aký je rok výroby,
6/2003 > či má auto servisnú > knižku
ano >posledni zaznam 106000km v 2/2008 > a hlavne v akom je auto >stave?
dukladne jsem ho zatim neprohlizel > > Zaujíma ma predovšetkým, či je nutné momentálne na > aute >niečo meniť, resp. investovať ďalšie peniaze v tejto > chvíli?
kdyz se na tom udela servis > tak by teoreticky rok melo >slouzit . (Okrem > tých náraznikov). Prípadne by ma >zaujímalo, kedy možno predpokl adať > � �alšie investície (rozvody, olej..atď) za >rok, 2, 5 ?
kazdy rok olej a filtry a pri 150000 >rozvody ( nevim kolik > bude rocni najezd )
Chcel by som ešte >vedieť o čo je > lepšie toto auto oproti tomu predošlému, keďže to malo najeto >80000km a > toto má o 50000 viac, je odrene a pritom je cena rovnaká. >
tamto melo vadne lozisko a tim se poskodilo cidlo >ABS , a > taky bylo na nekolika mistech odrene . tohle ma xenonove svetlomety >vcetne > automaticke nivelace a ostrikovacu svetel . ted jsem prodaval jen tu > >nivelaci za 4000kc , ostriky jsem daval za 4500 a xenony za 15000 kc . > takze >vzhledem k vybave je to odekvatní . > >
Musím > >sa na takéto veci pýtať, lebo nie každý sa pri predaji auta chová > seriózne, čo >som mal možnosť skúsiť na vlastnej koži.
Ak > >máte foto, prosím o zaslanie.
druhy den :
a tie fotky > nebudu?
samozrejme nemam nic jineho na praci nez hned bezet delat fotky ale presto jsem je sel udelat .
pak tyden nic a ted prisla odpoved :
Dobrý den,
po pozreti fotiek sa mi to auto zda drahe. Asi by to stalo dalsie investicie, kedze ani vlastne nevieme v akom je celkovom technickom stave
dalsi odbornik co se nechce nechat napalit a poznal ze by to stalo dalsi investice a vzhledem k tomu ze to bylo v jeho cenovem limitu tak poznal ze to je drahe ,a to vse podle fotek . ja ho snad vezmu jako nakupčího aby mi zjistoval stav podle fotek .