Jéé,moc se omlouvám...nezkontroloval jsem si to po sobě...stany píše:super dik,ale chybi mne tu tato tabulka sla by jeste doplnit?..
http://www.ford-focus.cz/forum/download ... &mode=view

Jéé,moc se omlouvám...nezkontroloval jsem si to po sobě...stany píše:super dik,ale chybi mne tu tato tabulka sla by jeste doplnit?..
http://www.ford-focus.cz/forum/download ... &mode=view
A kolik lidí tady má VIN před koupí auta????????? Pročti si ty žádosti a zjistíš, že takových je velmi málo. A ještě jedna věc: Co těm lidem řekne rozkodované VIN. Pokud by to mělo být jako u VW, tak držím hubu a ani nedutám, protože tam se přes VIN dozvím i co měla výrobní směna ten den na oběd a jestli mechanik u prohlídky měl šroubovák černý nebo červený - to vše s nadsázkou. U Fordu se dozvím datum výroby a výrobní závod. Co těm neznalým řekne např. toto D4/E4 ECC (ECC 6), nebo "méně kloubu tažného zařízení" . Akorát to nahrává špekulantům, kteří objiždějí prodejce a dělají chytráky.alexino píše:hele vis co, jenze ty tem autum rozumis, kdezto kupa lidi co tady je treba vubec nevi, jestli to auto ma to a to a jak to poznaji a myslim ze je dobry vedet kdyz jdes kupovat auto, co vlastne ma, protoze od obchodnika se to vetsinou nedozvis.
Na barvu bacha.....stříbrná se u nás běžně píše jako šedá (v Opavě určitě). U rádia se nedivím. Bylo potřeba jendeBobesh píše:já se přiznám, že sem koupil auto z D, ale podle tohodle sem zjistil pár rozporů mezi tím co mám a co tam bylo. Třeba v techničáku mám barva šedá, a podle toho stříbrnou, pak jiný rádio.
Tak nevím, jestli si mám sypat popel na hlavu, ale ten druhý (z) jsem byl asi já. Chápu, že to zabere i 10 minut, ale ona cesta do Opavy zabere i 5 hodin a skoro čtvrt miliónu jsou pro mě peníze, které mi stojí za to ověřit si co se dá, třeba i komunikaci. A určitě bych to nepsal, kdyby ten zájem nebyl opravdový, ale chápu, že tak to asi není vždy.autotiptop píše:Zákazník (Z): Mám zájem o auto. Pošlete mi prosím VIN
Já (J): Nezlobte se, ale po zkušenostech VIN neposílám.
(Z): To je škoda. Na fóru se píše, že jste seriozní a vidím že nejste.
(J): Abych dodržel pověstné jméno z Fóra - WF0........
Večer si dotaz s VIN čtu na foru. Po rozluštění vše sedí.
(J): Tak jste se již informoval na VIN?
(Z): Bez odpovědi
(J): Mám to tedy považovat za opětovnou zmařenou práci?
(Z): Bez odpovědi
Další den email od jiného človíčka:
(Z): Dobrý den, mám opravdový, vážný zájem o Focuse. Pošlete mi VIN, nafocenou servisní knihu.
(J): Bez odpovědi
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů