Video v DENSO navigaci Mondeo,Focus,C-Max
-
- Pokročilý
Video v DENSO navigaci Mondeo,Focus,C-Max
Zdravím,čistě náhodou,nemáte někdo ve svém autě,video převodník?Mám namysli,jednotku zapojenou mezi navigaci DENSO a OEM monitor,nebo nevíte někdo o schema zapojení?Díky všem Uřvanej
Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 02.01.2010 14:45, celkem upraveno 3 x.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Video Interface
Jestli máš na mysli ty monitory v opěrkách hlavy,tak snad jedinej pava....
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Spíš má na mysli tohle: http://www.fordclub.sk/forum/viewtopic. ... sc&start=0
-
- Pokročilý
KOTO a PAVO,mám na mysli,mezi navigaci DENSO a vestavěný origo monitor,se dá zapojit převodník video signálu,monitor totiž hraje pouze v RGB barvách,do připojeného převodníku se dá pak připojit spousta mechanik,jako např.DVD,DVB-TV,zpětných kamer,apod.Jenže,Ford neposkytuje k tomuto tématu žádné informace a už vůbec nevyrábí origo propojovací kabely ani převodník.
-
- Pokročilý
Ty fotky,převaděče jsou z Německa,bohužel se zatím nepovedlo sehnat podrobnější informace,tak jsem si myslel že by se tu někdo nenašel,kdo to má nebo něco k tomu ví,jinak co vím,tak lze to koupit,ale jen v Německu,na objednávku a za 300,-€
Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 19.02.2011 02:25, celkem upraveno 2 x.
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Trochu nepraktické chodit do kufru s DVD, vždy vyndat mapové DVD atd... Jisté řešení by bylo, dát jednotku (další) do kastlíku. Největší problém u Densa je, že nepřehrává DVD. Holt musíme se s tím smířit Columbus od VW z toho neuděláme.
-
- Pokročilý
Pavo,trochu jsi tomu neporozuměl,jedná se o měnič signálu PAL-RGB,do něj zapojíš mechaniku DVD,kterou budeš mít třeba v kaslíku,s DENSEm má společného jen to že ten měnič zapojíš mezi DENSO a monitor.Každopádně jsem chtěl někoho kdo má možnost sehnat zapojení elektro kabelů,abych věděl co v kterým teče.
-
- Pokročilý
Re: Video v Mondeu
Čauki kucí dám dohromady pár fotek a ukážu vám jak funguje DVD přehrávač v autě zapojený do origo monitoru,jen musím ještě vychytat pár much,ale jinak je to skvělý.
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Výborně, tak sem s tím a nezapomeň napsat, jak je to zapojené, kdo ti to dělal a podobné podrobnost.
-
- Pokročilý
Pavo tak už mi věříš?? Jen musím doladit barvy a propojení s navigací,zatím jsem zapojil jen dívko a dělám si to sám,jelikož všichni kamarádi co se zabívají videi,nebo televizemi nemají na mě čas.Přikládám pár fotek,ale upozorňuji předem že je to zatím pořádná divočina Samozřejmě až to budu mít pořádně vyladěné,dám vědět s přesným návodem.
Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 19.02.2011 02:26, celkem upraveno 2 x.
-
- Zkušený
Vypadá to opravu šíleně
Jsem úplný amatér co pozná barvy drátků, zvládnu to po tvém návodu překopat?
Jsem úplný amatér co pozná barvy drátků, zvládnu to po tvém návodu překopat?
Ex ST220 model 2004
-
- Pokročilý
Kucííííí Tak jsem právě zrekonstruoval barvy a videosignál a vše běží jak má,přikládám jednu fotku po rekonstrukci,jo a nebojte se myslím že až budu komplet hotov,že návod jak toto vše zbastlit,pochopí každý,když jsem to dokázal já a to jsem mega blb.
Jen mě strašně S.... že jsem to nezbastlil před srazem,abych to mohl ukázat Kóťovi,taky jeden nevěřící tomáš .No nic zatím čauki,jdu to zdokonalit,aby jste případní zajemci měli co nejvíce ušetřenou práci.
Jen mě strašně S.... že jsem to nezbastlil před srazem,abych to mohl ukázat Kóťovi,taky jeden nevěřící tomáš .No nic zatím čauki,jdu to zdokonalit,aby jste případní zajemci měli co nejvíce ušetřenou práci.
Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 19.02.2011 02:26, celkem upraveno 1 x.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Teda Uřvanej,máš moji poklonu.Nevěřil jsem,že budeš takhle rychlej,chodíš vůbec do práce? Tak nebudu mít blbý dotazy a počkám až spácháš nějaký návod....I když pár dotazů mám Z čeho to přehráváš?Z DVD kde jsou mapy?Jak to spustíš?Když klikneš na navi???Kolik to celé stálo?To jsou "jen" drátky a spojování?
-
- Pokročilý
Kóťo,již jednou jsem povidal,že DVDéčko na přehrávání filmů musíš zapojit mezi navigaci a monitor,no a ono to jde,stačí se jen nebát přestříhnout kabely v autě pak propojit videosignál a je hotovo,zatím mě to nestálo nic,vše jen zkouším,takže použité dívko je od dětí z pokojíčku,bohužel jsem jim ho musel vrátit,prý ať si koupím svoje
A navíc jsem taky říkal že máme v autě jen blbý počítač s RGB monitorem a jsme češi,mi přijdem a očůráme všechno
A navíc jsem taky říkal že máme v autě jen blbý počítač s RGB monitorem a jsme češi,mi přijdem a očůráme všechno
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takže by to chtělo nějaký dvd přehrávač do auta???