Vůbec se tím netrápím - když tam budou tuňáci, moc rád se podívám, jinak se těším na ty lidi, co tu znám jen z diskuzí.
taky jsem o tom uvažoval že se nekde potkáme i s driverem a pojedeme ve skupině, škoda že nemám na tebe spojení - v sobotu jsem byl v OL někde za fakultkou a manželka s dcerama potom v Olympii na nakupech a já se nudil 2 hodiny v aute, mohl jsem na pokec.Honza píše:No každopádně to bude pro všechny,vždyť nejde jen o tuning,ale celkově o FF a o nás.Já mám taky sériovku,vyměním jen světla a pár drobností,nějaké spoilery si nemůžu dovolit,když mi mazel stojí venku.
To :MASOX-rozhodně se za nic atydět nemusíš a stydět se nebudeš,tak doufám,že pojedeš.Máme to asi nejdál,jak tak koukám,tak se někde potkáme a pojedem spolu,dva brčálníci,ne?
Ještě DRIVER to má daleko
Né že bych to neměl stejný.Higiligi píše:Když pojedu sám,tak bude frflat a když pojedu s ní,tak se tam bude nudit...babo raď
Samé dobré napady. Ale taky se tím doma moc chlubit nebudu v práci je práci. Ten klid je k nezaplacení.Radek_18_16V píše:Jasně, že je vemem, aspoň se nám budou starat o toho čuňíka, co se bude točit na klacku, zatímco my budem řešit důležitý věci.
Akorát doufám, že moji ženu nenapadne se sem podívat a přečíst si, co jsem tu teď napsal. To bych asi nejel ani já
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host