Dvojité zamykání Focus 2
- Dzefer
- Zkušený
Re: Dvojité zamykání Focus 2
no obavam sa, ze zlodejovi, ktory potrebuje rozbit okno, aby sa dostal dovnutra, bude jedno, ci je tam nejake dvojite zamykanie
Dzefer: myslim, ze pozitivom ochrany 2x zamykania je to, ked chce s tym autom odist a musi donho liezt cez okno...co uz je podozrive...
- Dzefer
- Zkušený
jasne, myslel som to tak, ze ak niekto leze do auta rozbitym okno, tak to je nejaky amater. A takemu je jedno, ako je auto zamknute. Vidi nieco vnutri, tak rozdrbe okno a hotovo
-
- Nováček
dialkové ovládanie
Prosím pomoooc!!
Mam FF combi, 1,8 tdci, 2007.
ked chcem zamknut dialkovym, tak to sice zamkne, ale nebliknu smerovky, pri odomknuti smerovky bliknu... neviete niekto kde by mohol byt problem?
dik
Mam FF combi, 1,8 tdci, 2007.
ked chcem zamknut dialkovym, tak to sice zamkne, ale nebliknu smerovky, pri odomknuti smerovky bliknu... neviete niekto kde by mohol byt problem?
dik
- Quickie
- Moderátor
Re: dialkové ovládanie
zamykáš dvojitým stlačením tlačidla alebo iba single klik? LEbo pri jednom stlačení ti auto zamkne ale smerovky nebliknu. Až pri druhom stlačení ti zablikaju smerovky a zapne alarm
-
- Nováček
doteraz som zamykal jednym stlacenim, a vtedy aj blikli smerovky. nedavno pocas jazdy mi zacalo niecocvakat v aute, bol to zvuk ako ked zamykas dvere, no a od vtedy mi pri odomykani sice smerovky bliknu, ale pri zamykani nebliknu, ani pri jednom stlaceni,l ani pri dvoch a mam dokonca pocit ze nie je ani ziaden iny rozdiel, ze ci zamknem raz alebo dvakrat....
poradte...
poradte...
- Quickie
- Moderátor
fuha.. no neviem. Ja s tymto problem nemam (klop klop) takze ti asi neporadim. Snad sa tu niekto najde čo bude niečo vedieť. Alebo potom servis 

-
- Junior
Caute, inak, alarm. U všetkých focusoch je to trúbenie?
Ford Mondeo 2,0 TDCI 6st automat, Titanium - 2010
-
- Test driver
Ak ho tam mas,tak trubi 

- madbugie
- Zkušený
no aby sa vam nestalo to co mne...
zastavil som pred obchodom, vystupim z auta klik klik a nič... kua čo je..., obehnem auto z druhej strany klik klik nič... vleziem do auta namierim na palubovku klik klik a auto pekne zamnke aj zamky... vystupim znovu klik klik a nič... zas do vnutra klik klik a pekne zamkne vystupujem z auta a z auta co stalo za mnou vystupili dvaja typci a len tak ledabolo odchadzali prec a kukali na mna ze co to tam stvaram...
tak som sadol do auta a presiel som na druhu stranu cesty a zabocil som ku skolke asi 30 metrov od povodneho miesta a vystupim klik klik a auto pekne zamknute... ???
kua som si spomenul na taky mail co chodil ze rusickou rusili signal aby clovek zamkol len klucom a nie dialkovym aby neaktivoval alarm a zamykanie... kuaaaaaaaaaaaa inac lepilo cez noc...
zastavil som pred obchodom, vystupim z auta klik klik a nič... kua čo je..., obehnem auto z druhej strany klik klik nič... vleziem do auta namierim na palubovku klik klik a auto pekne zamnke aj zamky... vystupim znovu klik klik a nič... zas do vnutra klik klik a pekne zamkne vystupujem z auta a z auta co stalo za mnou vystupili dvaja typci a len tak ledabolo odchadzali prec a kukali na mna ze co to tam stvaram...
tak som sadol do auta a presiel som na druhu stranu cesty a zabocil som ku skolke asi 30 metrov od povodneho miesta a vystupim klik klik a auto pekne zamknute... ???
kua som si spomenul na taky mail co chodil ze rusickou rusili signal aby clovek zamkol len klucom a nie dialkovym aby neaktivoval alarm a zamykanie... kuaaaaaaaaaaaa inac lepilo cez noc...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- Anndy
- Test driver
na seate som mal tiez dvojite zamykanie a zlodejom - vykradacom to nikdy nepomohlo. si vedeli rozbit okienko a potom aj dvere napriek dvojitemu zamknutiu otvorit. Mne sa ale vydrbala baterka a nevedel som sa do auta dostat (zamok bol nepouzitelny). Cize plus-minus je to na nic. Som sa dostal cez kufor nakoniec.
Inak sa da nastavit, aby pri otvarani sa cele auto otvorilo iba pri 2x kliknuti na otvorenie. 1x sa odomknu iba vodicove dvere.
Mne tiez bolo vysvetlovane pri odovzdavanie, ze az druhym zamknutim sa aktivuje alarm!
Inak sa da nastavit, aby pri otvarani sa cele auto otvorilo iba pri 2x kliknuti na otvorenie. 1x sa odomknu iba vodicove dvere.
Mne tiez bolo vysvetlovane pri odovzdavanie, ze az druhym zamknutim sa aktivuje alarm!
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to som videl v telke..
inac auto sa da rovnako zamknut aj klucom, ako dialkovym
inac auto sa da rovnako zamknut aj klucom, ako dialkovym
-
- Test driver
VW ziadne dvojite zamykanie nieze nema,ale o nom ani nesniva 

- Anndy
- Test driver
Mozno to ma integrovane v jednom. Ale ak som zamkol centralom, auto zvnutra neslo nijako otvorit (vyrkadaci vedeli ako).
-
- Junior
hej hej, počul som o tommadbugie píše:no aby sa vam nestalo to co mne...
škoda že si tam nemal baseballku, takým týpkom nič iné netreba. Odťať ruky aby nemali čím rušiť:)))))
Ford Mondeo 2,0 TDCI 6st automat, Titanium - 2010