napr. mam kolegu co robil v cassovia... a oni vydavali nejaky casak a v nom davali ekonomicke predpovede a poradnu podla toho co potrebovali kupit/predat - presne naopak ako bola skutocnost

kebyze som obama a mam vplyv na chod sveta...misoo píše:a oni vydavali nejaky casak a v nom davali ekonomicke predpovede a poradnu podla toho co potrebovali kupit/predat - presne naopak ako bola skutocnost

ja osobne si to myslim taky ze pujde pres 30kc , pravidelne sleduju burzu a vzdy se to zhoupne a pak to skoci o hodne nahoru . myslim ze v dohledne dobe to lepsi nebude , a kdyz to prevedu na auta tak ted se zacinaji doprodavat nakoupene za levna eura a pokud nekdo bude vozit dal tak se ceny musi zakonite zvednout .killerhammer píše:chmelko, co sa tyka CZK, osobne nie som v tomto taky optimista ako ty
myslim, ze CZK klesne hodne nad 30 KC/EUR a bude mat teda slabsi kurz ako slovenska koruna (30.1260 SKK / EUR)
a teraz ma setci preklinajte a modlite sa aby som nemal pravdu
ak sa tento scenar nenaplni, budem aj ja stastny clovek
lebo globalna ekonomika dnes nie je o tom, ze smej sa svojmu susedovi, ze je v srackach a raduj sa, ze ty nie si (slovensko vs madarsko)
ale naopak o tom, ze ked sa susedovi nedari, pojdes zanedlho do prdele spolu s nim aj ty (slovensko vs cesko)

tuhle otázku si kladu také.....co to řeší????????killerhammer píše:chmelko, automotiv je umelo rozbehnuty vladami nemecka a francuzka (priame dotacie za srotovanie starych aut alebo zlavy na nove). teraz stupne vyroba niektorym znackam o 40%, niektorym aj o 100%.
dobre, 4 miliony ludi si kupia nove auta, stare daju zosrotovat, super.
ale povedz mi, co sa stane potom !!!

rozhýbe se to jen na pár měsíců
 rozhýbe se to jen na pár měsíců  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host