tak jelikož se mě ptal Anndy v jiném vlákně cituju:
Anndy píše:A z hľadiska jazdných vlastnosti, alebo rôzne charakteristiky ked porovnas s europskym focusom, tak sú aké?
, tak jsem založit tohle vlákno (doufám že jsem se strefil do sekce

).
Mno, na jeho otazku mu odpovím asi takhle: Ještě jsem něměl možnost jet v EU verzi. Ovšem kámoš co má Fofo2 kombi si to celkem pochvaloval. Pry dobře drži v zatáčkách a má odpich. Jen neskutčně nadával na automat

Co se týče výbavy v USA nemají jak unas např. Ghiu. To co mám já je nejvyšší výbava, krom kožených sedaček, palub. počítače a digi. klimy. Ale např. co se týče audio výbavy se nemůže EU verzi rovnat... Standartně tak dávají JBL repro, které hraje fakt luxusně, plus když k tomu připočteme poněrně dobré vytlumení dveří tak zvuk je fakt pohodový. Pak tam mají pár vychytávek které mi evropané nedokážeme pochopit. vyjmenuju např. tzv. záchrannou páčku, která je na vnitřní straně kufru, kterou se kufr dá otevřít zevnitř. Co kdyby náhodou vás chtěl nějaký gangster dát do kufru, jak to s oblibou dělají v amrerických filmech, tak ať můžete vzít nohy na ramena.
Pokud se někdy dostanu na nějaký sraz tak mile rád zapůjčím auto na test drive. Ovšem se naskytuje otázka kdy se na nějaký sraz dostanu.