psledne dva dni do konca zaruky
-
- Nováček
psledne dva dni do konca zaruky
mam posledne dva dni do konca zaruky a zistil som toto.ak rano nastartujem fokiho zvuk motora je na par sekund taky nepravidelny(ma to zvuk jak brutalna aritmia), ako keby vynechaval jeden valec.mal som pocit jak keby uz uz isiel zdochnut no na poslednu chvilu chytil.pocut to asi dva krat trikrat za sebou v priblizne rovnakom intervale.ked sa zahreje je to ok.zacalo sa to teraz pocas tych mrazov.viem ze dizel je po starte hlucnejsi ale toto ma prekvapilo.ma dva roky a 40 000km.dal som ho na noc do servisu ze rano ho tam spolocne nastartujeme aby to poculi aj oni.pretoze prij technik povedal ze to je normalne co sa mi nezda.a tiez mi poklepe pri zhasinani.ci to nemoze spolu suvisiet.dik za odpoved
foki jednaosemtedeceicko-stopätnásťkonísilver-MMVII
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: psledne dva dni do konca zaruky
To poklepanie po zhasnuti moze byt zotrvacnik, ale nemusi to aj znamenat nic
Mne tak nejak nieco zaklepe raz za cas a robilo to od novoty... Je tu niekde vlakno nato.
To prve co pises je myslim normalne. V tejto zime a studenom starte sa moze stat ze RJ musi namiesat inu zmes, resp. musi prechodne zvysit otacky aby nezdochlo. To robi raz za cas aj mne, hlavne pri velkej kose, takze to je normalne. Horsie by bolo keby ti to castejsie zdochynalo, ked len docasne zvysi volnobezne otacky je to ok.

To prve co pises je myslim normalne. V tejto zime a studenom starte sa moze stat ze RJ musi namiesat inu zmes, resp. musi prechodne zvysit otacky aby nezdochlo. To robi raz za cas aj mne, hlavne pri velkej kose, takze to je normalne. Horsie by bolo keby ti to castejsie zdochynalo, ked len docasne zvysi volnobezne otacky je to ok.
-
- Nováček
Re: psledne dva dni do konca zaruky
dik za povzbudenie lebo posl dva dni a uz som si myslel ze to presvihnem.no a aby som to dokoncil rano som tam bol skusili sme to nastartovat a samozrejme ze tie pazvuky nemali az taku intenzitu ale bolo ich pocut(slabo).servisak a prijimaci skonstatovali ze to je v norme aj ten zotrv.je ok,ale ze to casom moze odist vraj niekomu po 200tis a niekomu po 50tis zalezi od stylu jazdy.vraj dostali nejaky pripis od vyrobcu ze to nemaju prijimat ako rekl ze ten klepot pri vypinani to je normalne.chybne to bude az vtedy ked to bude poriadny rachot.
foki jednaosemtedeceicko-stopätnásťkonísilver-MMVII