Vůně do auta
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vůně do auta
koupil jsem si takovou tu krabičku s voňavím gelem uvnitř ambi pur a hodil jsem pod sedačku. vůně oceán. levnější než ty s tou náplní, nikde to nepřekáží, nebo neškaredí to palubovku a pěkně to provoní.
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
no ted o vikendu sem se dostal k tomu ze jsem konecne auto umyl.... coz je super kdyz asi hodinu na to uz zas vypadalo jak pred umytim... ale osetril sem si gumy ve dverich - puvodne sem chtel silikonovy olej, ale koupil sem na to nejakej sprej od Sonaxu... ma to docela prijemnou vuni, takovou lehce technickou nebo "novotovou". jeste mam nejakej sprej na palubku tusim s citronovou prichuti, tak to jeste ocistim tim a asi u toho zustane... Ale zaujal me ten napad s vanilkou, mozna koupim dve tri pravy vanilky a nekam je zastrcim....
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
- tomason
- Test driver
trvám na svém žádný stromečky
spreje Sonax
ten mě dost zklamal Coyote je lepší o něco a jiný levný nesmysli to nejlepší co sem kdy měl byl Ambi pur for him a vydrží určitě 1měsíc
i déle teď mam z nouze Ambi F1 Williems ano je to drahé ,ale žádnej piči fuk si tam cpát nebude 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- deekay
- Junior
Ja dneska u halfordu koupil ten Ambipur Williams (ForHim nemeli), voni to pekne, tak uvidime jak to bude v realu v aute, zda me to nezacne stvat.
- tomason
- Test driver
nezačne můžeš si to regulovat ,jak chceš hodně vůně málo vůně nebo zavřeš ten fukar kam to prdneš a je to,Aspoň vidíš ,že nekecam zas je vyprodanej

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- deekay
- Junior
Ja vim ze muzu regulovat, ambipur mam dlouho, jen jsem ted vyzkousel novou vuni 

-
- Test driver
Ted v zimě mi tam voní rozmrazovač oken co vozim v kapse u dveří 

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší vůně do auta jsou čerstvě vyuzené klobásky 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

-
- Test driver
Jo tak tu vuni používá Mirin ve služební dodavce 

- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
no to nevim kam bych musel ty klobasky povesit abych je hned nesezral a pokud bych je citil a nevidel tak bych byl celou cestu pekne nervozni a poslintanej... to ne, tuhle vuni neberu

Galerie:

Galerie:
- Dzefer
- Zkušený
mne vonalo to logo ford - stromcek, co mi dali vo forde pri kupe auta. Ked niekto viete, co je to za vonu, tak pls napiste. A keby ste to nahodou niekto nechceli, tak sa hlasim 

- jirinp
- Nováček
Šéf se nedávno pochlubil, že se mu převrhla 50tka bečka v jeho Octavce za 700t při cestě do pálenice:) Mač vybíral z rezervy, ten odér och, domácí čistění nepomohlo, ale profíci to zvládli.
Já mám tuším ampipur či jak, akorát moc covek ten středovek ofuk nepouští, takže na jedničku (regulace na tom smradu) to nevoní moc. Kupila to žena, jak bych za to 150 nedal. Mě by stačil nakěj Tescosmrad -teda jestli delaji.
Já mám tuším ampipur či jak, akorát moc covek ten středovek ofuk nepouští, takže na jedničku (regulace na tom smradu) to nevoní moc. Kupila to žena, jak bych za to 150 nedal. Mě by stačil nakěj Tescosmrad -teda jestli delaji.
FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
- racetiger
- Junior
Hm,tak ja se teda priznam ze jsem priznivcem stromu (ale jen orig),jsem holt stara struktura,(kdyz se jeste kupovali v Tuzexu za 5(?)bonu),a taky zakryvali dobre budik, osobne mi voni zeleny fruhling,nebo modry sport - ale stejne pokud vlezu do auta tak to stejne necitim a to jsou furt cerstvy a potom vlezu do ciziho auta tam je vydechlej starej strom a citim to hned tak nevim.
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja koupil v Kauflandu takovou plechovku s jahodovym gelem. Obal vypada jako neco mezi kompotem a pastikou 
Stalo to 49 Kc, hodil jsem to do kufru a spokojenost. Moc to neni citit a spis to zere smrad.
Nepodrobil jsem to ale zadne tezsi zkousce. Nekourim a auto relativne jeste voni samo o sobe

Stalo to 49 Kc, hodil jsem to do kufru a spokojenost. Moc to neni citit a spis to zere smrad.
Nepodrobil jsem to ale zadne tezsi zkousce. Nekourim a auto relativne jeste voni samo o sobe

- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
nejmenuje se to marmelada?

Galerie:

Galerie: