vlado, napisem ti dve moje skusenosti s takymito "sutazami"
1. brat mal frajerku, ktorej mama robila moderatorku v radiu a kazdu nedelu tam bola nejaka sutaz o dovolenku. Bratovi dala dopredu otazky aj s odpovedami a jeho jedinou starostou bolo sa dovolat. Dovolal sa ako druhy v poradi, lebo prvy zle odpovedal (mimochodom, normalny clovek nemal sancu spravne odpovedat, podla mna). Brat zahral divadielko, akoze sa pyta ludi okolo seba

Vyhral to
2. Na zoznam.sk bezala okolo myslim na prelome 2000 - 2001 sutaz o suzuki. Principom bolo, ze si mal surfoval po ich stranke a z casu na cas sa ti zobrazila nejaka cast auta. Ty si mal poskladal cele auto. My sme mali v tom case doma mikrovlnne pripojenie k netu (bezni ludia mali v tom case 33kbps modem

), takze pre mna nebol problem tam stravit vecnost a poskladat auto. Lenze ja som sa nemohol zucastnit sutaze, lebo moj oco bol riaditel pobocky poskytovatela internetu (to vysvetluje tu mikrovlnu) a ten bol zainteresovany v sutazi. Trik bol v tom, ze tie casti aut sa dali presuvat medzi ludmi a tak som to posunul frajerke. Tym sme sa dostali do uzsieho finale, to uz prebiehalo v radiu. Nejakym zazrakom sme sa dostali do finale a tam mi to doslo. Pre finale urcili otazky, ze ma (moja frajerka a ten druhy) hovorit IP adresy serverov zoznam.sk

Chapes to, oni si mysleli, ze takto odpisu kocku hned na zaciatku a vlastne finale hned skonci, lebo moja zena nema ani dnes sajnu, ze co je to IP adresa. Lenze ja som sedel za kompikom a pingoval som servery zoznam.sk a diktoval som jej cisla. Mozem povedal, ze ich to dost rozhodilo, lebo to nemalo konca a tak to uhrali na pesnicku, ze potom bude posledna rozstrelova otazka. Po pesnicke sa nas opytali, ze co je to SOL.

Prekvapenie, nevedeli sme. Druhy finalista na telefone ocividne problem nemal a zvoleja povedal, ze predsa scandinavian online, partner zoznamu

Mozes si len domysliet, co sa dialo pocas pesnicky.
Sorry za dlhy prispevok.