Já kdybych zůstal na climate, možná bych byl taky, protože tam výroba vázne trochu víc než na lighting. Naštěstí na zkušbně je stále dost práce, protože vývoj je někdy až 2 roky popředu.
Ale pokles výroby je tu cítit také.
I tak mě to evokovalo k tomu, že jsem si dovybavil studio, a kdyby něco zkusím fotit. No, ale co, když lidi nebudou mít prachy.

No, uvidíme.

Můžeš se živit jako "poľnohospodár" přeci.
  Můžeš se živit jako "poľnohospodár" přeci.   

kupte si nový týdeník EURO tam je napsáno jakých zhíralostí se Američané dopouštěli při poskytování hypotečních úvěrů.V podstatě co mělo dvě nohy a ruce tak hypo dostalo problém pro ně nebylo ,že ten dotyčný na to ani neměl finance prostě ho chtěl tak se tomu  pomohlo falšování potvrzení o příjmu socialnim a zdravotnim a tak.Manikérka si přišla bratru na 1milion dolarů ročně
  kupte si nový týdeník EURO tam je napsáno jakých zhíralostí se Američané dopouštěli při poskytování hypotečních úvěrů.V podstatě co mělo dvě nohy a ruce tak hypo dostalo problém pro ně nebylo ,že ten dotyčný na to ani neměl finance prostě ho chtěl tak se tomu  pomohlo falšování potvrzení o příjmu socialnim a zdravotnim a tak.Manikérka si přišla bratru na 1milion dolarů ročně