Jo a když už jsem v tomhle vlákně, v poslední době mě kromě matematiky vytočili věci jako algebra, algoritmizace, počasí, lidi, veřejná doprava, poskytovatel připojení k internetu, pomalá obsluha v restauračním zařízení...
Co Vás v poslední době vytočilo
- Ponik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Co Vás v poslední době vytočilo
Honey: Tak s matikou mám teď taky problém, akorát na jiný úrovni
No nebylo to příjemný, když nám na první přednášce řekli, že to, co jsme dělali 9 let na základce a potom 4 roky na střední, nebyla matematika, nýbrž pouze počty
Jo a když už jsem v tomhle vlákně, v poslední době mě kromě matematiky vytočili věci jako algebra, algoritmizace, počasí, lidi, veřejná doprava, poskytovatel připojení k internetu, pomalá obsluha v restauračním zařízení...
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ponik: to pomalu vypadá jako bys byl vytočený nonstop 
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to je tak na naskočení do zdiPonik píše:...... Jo a když už jsem v tomhle vlákně, v poslední době mě kromě matematiky vytočili věci jako algebra, algoritmizace, počasí, lidi, veřejná doprava, poskytovatel připojení k internetu, pomalá obsluha v restauračním zařízení...
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Ponik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
"A ze všeho nejhorší jsou trpaslíci!"
Ne, vytočenej fakt nejsem. Jenom na*ranej
Ne, vytočenej fakt nejsem. Jenom na*ranej
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
nam v prvaku na prvni prednasce z algebry rekli, ze to, co jsme meli na stredni, nebyla matematika, ale kurz na paseni ovciPonik píše:Honey: Tak s matikou mám teď taky problém, akorát na jiný úrovniNo nebylo to příjemný, když nám na první přednášce řekli, že to, co jsme dělali 9 let na základce a potom 4 roky na střední, nebyla matematika, nýbrž pouze počty
![]()
....
- Ponik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zewl: Všude je to stejný 
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Na zkousku z matiky si take jeste vzpominam. Zacatek v cca 14 hodin odpoledne. Celkem 3 pisemky za sebou, dokud se nezredukoval pocet tech, co je napsali. Nakonec ustni, koncil jsem v cca 21:30. 
- grizzli
- Nováček

V poslednej dobe ma "vytáča" táto kríza v automobilovom priemysle... Kedže pracujem vo firme, ktorá dodáva motorové a prevodovkové diely do všetkých svetových značiek, na ktoré si len spomeniete, tak ma veľmi trápi čo ďalej. Prepúšťajú sa ľudia, nie sú objednávky, pomaly nemáme do čoho "pichnúť". A pritom sme boli tak dobre rozbehnutí... Ja len verím, že Ježisko nám prinesie nové zákazky. Viem, že hovorím (píšem) aj za väčšinu z vás, ktorí ste možno tak isto napálení na túto vzniknutú situáciu, pred ktorou stojíme... grizzli. 
fofo MK2, 1,8 TDCi, 85 kW, sedan, šedá metalíza, 9/2006.
- Marko
- Nováček

Som na tom podobne ako ty aj ked my este makame na 100 %,co ale nemusi byt pravda za mesiac dva.grizzli píše:... ma "vytáča" táto kríza v automobilovom priemysle...
Za posledny rok ma toho vytocilo dost, v skratke: prichod na letisko 3min po checkingu a 45 min do odletu lietadla a aj tak som neodletel a este som si musel doplatit 8 tis "ze mi spolocnost umozni letiet najblizsim spojom"/za dva dni/. Ford servis-to uz som spominal v inom topicu, arogantni soferi ktory spravia chybu a este budu na inych vytrubovat a vyblikovat. Rozflaknute spetne ked mi 1 sl...ka nedala prednost a este tvrdila ze to preto ze som isiel rychlo??/vo svojom pruhu 80Km/h/a jej sa zuzovala cesta. Statna sprava a mohol by som pokracovat este dlho ale to by vyzeralo ze som stale iba na...ny.
Mondeo 2.0 TDCi 110 kW prepnute na 132 kW, 2015 Titanium, Deep impact blue.
Fiesta 1.4 71 kW, 2012 red
Bolo:
Focus, 1,8 TDCi 74kW, 2003, atollgreenmetalic
Orion 1.6 D
Fiesta 1.4 71 kW, 2012 red
Bolo:
Focus, 1,8 TDCi 74kW, 2003, atollgreenmetalic
Orion 1.6 D
- karolkopictures
- Zkušený

Mňa vytáčaju maďari,čo vystrájaju na Slovensku a rozťahujú sa tu,ked sa im tu nepáči nech idú do Maďarska!!!!! 
Focus FUTURA 2002
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
- Compressor
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co mě dneska vytočilo?Stojím na zastávce,kousek ode mě chlapík se zapáleným cigárem,nad hlavou zákaz kouření.cca 10 metrů od nás městská policie,zády k němu,žluté vesty...Ten jeden točil plácačkou jak štětka kabelkou a raději se čuměli po autech,koho že si to jako zastaví,místo aby dali flastr tomu šmejdovi s cigárem.
-
pette
- Zkušený

dneska na objížďce semafory ( 100 m před prudkou zatáčkou a za ní 150m semafor v protisměru ), skočila mi zelená tak vyjedu a když projedu tak proti mě přijíždí autobus ,kolem semaforu projede jako by nic za nim jeli dvě auta a obě zastavili
takže jim červená musela svítit 
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Stehnak
- Test driver

Dneska rano jsem zjistil ze mi nefunguje predehrev motoru. Sam sem to este promeril a chyba byla v topnem telese - preruseny topny element.
Zaruka mi skoncila pred 14 dny kua fix
... takze sice jiz spraveno, ale 146 €.
50 - teleso, 100 1,2 hod prace.
p.s. hlavne ze sem se tu onehda "chvalil" jak ze to vzdy startuju teplej motor
No, jo to sou ty Murphyho zakony 
Zaruka mi skoncila pred 14 dny kua fix
50 - teleso, 100 1,2 hod prace.
p.s. hlavne ze sem se tu onehda "chvalil" jak ze to vzdy startuju teplej motor
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 -> 40 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
-
chmelko
- Test driver

síce sa nenecham vytočit,ale toto je murphyho zakon...
včera v nedelu cca o 20hod si mlada spomenula,že ma 5000 poukazku do tesca,ktoru vyhrala na zavodoch a platí do 30.11, kua ja som sa len už smial

včera v nedelu cca o 20hod si mlada spomenula,že ma 5000 poukazku do tesca,ktoru vyhrala na zavodoch a platí do 30.11, kua ja som sa len už smial
- Peters56
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Co mě vytáčí, lidská hloupost, naivita, zejména v posledních dnech kdy se nám v práci hromadí oznámení o odcizení vozidla, jedná se především o Trabanty, Wartburgy, Škody od 1000 po 130, vše ve věku 20 a více let. Důvod, novela zákona o povinném ručení od ledna 09 ( psal jsem jinde ve fóru ), vozidla fyzicky neexistujou a majitelé na nějaké odhlášení kašlaly, teď mají hrůzu v očích
, když zjistí, že auto které před 15 lety rozprodaly na díly mají stále evidované jako provozované a nemají od toho žádný doklad a jsou problémy s odhlášením.