přední světla - seřízení
- kukol
- Nováček
přední světla - seřízení
Ahoj nevíte prosím vás, čím bych mohl poštelovat přední světla? Svítí mě sotva 20 metru na potkavačky a kolečko mam na nule- co nejvíc dopředu. Je tam něco, např. šroub, čím bych je případně manuálně přiklonil?Dík
- Jezek
- Nováček
Na světle jsou dva štelovací šrouby na manuální nastavení. Mají vnitřní a vnější šestihran. Jeden je blíž k blatníku a druhý je přístupný dírou skrz nosník.
jedno je stranové nastavení a druhé je výškové. Bohužel u FoFo nevím, který je který a páč mi to svítí docela dobře, tak se mi to nechce zkoušet
výškové ruční štelování záleží podle typu auta, ale nejčastěji je asi +/-3 stupně k tomu ještě pohyby motůrku.
jedno je stranové nastavení a druhé je výškové. Bohužel u FoFo nevím, který je který a páč mi to svítí docela dobře, tak se mi to nechce zkoušet

výškové ruční štelování záleží podle typu auta, ale nejčastěji je asi +/-3 stupně k tomu ještě pohyby motůrku.
- vlko
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zajeď si na technickou, příkladně mě, seřídili světla zdarma. To bylo když jsem si koupil obě nové, abych je měl pěkně čiré. Pro něj to byla práce na pět minut, ty se s tím nadřeš a kdoví jestli to budeš mít správně. Být tebou, tak bych to předal odborníkum. I kdyby po tobě za to něco chtěli, tak ta cena nepřesáhne 200kč 

-
- Test driver
Re: přední světla - seřízení
Jednoznacne do servisu,alebo proste niekde,kde maju regloskop.Od oka to asi tazko kvalitne nastaviskukol píše:Ahoj nevíte prosím vás, čím bych mohl poštelovat přední světla? Svítí mě sotva 20 metru na potkavačky a kolečko mam na nule- co nejvíc dopředu. Je tam něco, např. šroub, čím bych je případně manuálně přiklonil?Dík
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: