Já si myslím, že nejvíc by si to vyšetření zasloužil Ahmed. ps.Určitě se ti to bude líbitpelen píše:Prece se hned neurazis? Foki prece psal, ze zaspal. Jsi tu jeden z nejaktivnejsich, kdo to tu bez tebe potahne? Nebo se uz bojis pripadneho ostravskeho minisrazu?Ahmed píše:Dobre, tak do 30 000 uz nic nenapisu![]()
![]()
![]()
Take jsem cisla moc nesledoval a mel jsem obavy, aby to nebyl nahodou muj prispevek.
Nee, na to jsem jeste moc mlady, ale dikDany píše:Já si myslím, že nejvíc by si to vyšetření zasloužil Ahmed. ps.Určitě se ti to bude líbitpelen píše:Prece se hned neurazis? Foki prece psal, ze zaspal. Jsi tu jeden z nejaktivnejsich, kdo to tu bez tebe potahne? Nebo se uz bojis pripadneho ostravskeho minisrazu?Ahmed píše:Dobre, tak do 30 000 uz nic nenapisu![]()
![]()
![]()
Take jsem cisla moc nesledoval a mel jsem obavy, aby to nebyl nahodou muj prispevek.
no a pokud se ti to zalíbí, tak si můžeš vyměnit černého fofíka za růžového pežotkaDany píše:Já bejt tebou tak bych si to přecejen nechal udělat. Člověk nikdy neví co ho potká za problém. Už jen preventivně!!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti