Taky jsem napnutej, jak to s tou pizzou a rizotem dopadne. Jestli přežijou i do dalšího dílu "Chlap sám doma 3"pelen píše:...Chmelko, ty vice pijes jak jis?
Rennes,aneb jak jel chmelko do sveta
-
Radek 1.8 16V
- Test driver

Re: Rennes,aneb jak jel chmelko do sveta
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
To jo.Jednou mě takhle chtěl vyučit jeden pražák s felicií.Že do mě jen tak ťukne(BLB).Ale já měl na škůdce kouli.Měl tam pěknou díru a vzteky ujel...pelen píše:Kota,
pelen starsi. Tazne je nejlepsi parkovaci senzor.![]()
-
chmelko
- Test driver

tak som sa prave vratil s prveho kola UEFA FC Rennes-FC Twente..
po prvej vlaznej polovine sa futbalek pekne rozbehol a dalo sa vidiet fakt zopar super akciciek, skoncilo 2:1 pre domacich, aspon dufam,3 min pred koncom som to zabalil,preotze som si predstavoval tu zacpu...
inak stadion nadherny...prekvapilo ma,ze navsetvnost bola dost slaba...max tak polku stadionu,co ale nechapem,pretoze ked som kupoval listok,bol uz len jeden volny do mojho sektoru, ale pocas zapasu tam bolo miesta habadej..ci permanentky..alebo ja neviem..
inak neskutocna slusnota vsade, som nechapal,jak na ihrisku tak v hladisku..napr ked som fotil tak ludia pockali aby mi nesli do zaberu
na zachodoch cisto a nevidel som chlapa ktory by si neumyl ruky..u nas este hooodne vela vody potecie ak toto uvidim na stadione

po prvej vlaznej polovine sa futbalek pekne rozbehol a dalo sa vidiet fakt zopar super akciciek, skoncilo 2:1 pre domacich, aspon dufam,3 min pred koncom som to zabalil,preotze som si predstavoval tu zacpu...
inak stadion nadherny...prekvapilo ma,ze navsetvnost bola dost slaba...max tak polku stadionu,co ale nechapem,pretoze ked som kupoval listok,bol uz len jeden volny do mojho sektoru, ale pocas zapasu tam bolo miesta habadej..ci permanentky..alebo ja neviem..
inak neskutocna slusnota vsade, som nechapal,jak na ihrisku tak v hladisku..napr ked som fotil tak ludia pockali aby mi nesli do zaberu
na zachodoch cisto a nevidel som chlapa ktory by si neumyl ruky..u nas este hooodne vela vody potecie ak toto uvidim na stadione
- HORST
- Test driver

Tise zavidim.
I kdyz jak pises bylo malo lidi, presto je to asi o necem jinem nez u nas na fotbale.

-
chmelko
- Test driver

futbal fakt nadherny...taky elegantny..az som neveril vlastnym ociam ked sa domaci skacal na zem a drzal sa za hlavu tak mu postranny rozhodca ukazal,ze ho netrafil super rukou ale buchol sa o jeho trisla, ci ako to pisete...a ten vstal siel za tym superom a dal mu ruku,ze to bol fer suboj
to som este nevidel..
to som este nevidel..
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no a na zapasech typu Banik vs Sparta (ci podobne) ta voda potece do nekonecnachmelko píše:...na zachodoch cisto a nevidel som chlapa ktory by si neumyl ruky..u nas este hooodne vela vody potecie ak toto uvidim na stadione![]()
- panther7
- Test driver

Koukám, že ty stále jen cestuješ, prosím Tě seš tam tedy kvůli práci
nebo aby sis užil dovolenou

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak, nezavidte mu to
Je tam pracovne, muzu potvrdit, osobne jsem s nim tesne pred odjezdem o tom mluvil 
-
chmelko
- Test driver

som nasiel reportaz o zapase na webu..
http://www.eurofotbal.cz/pohar-uefa/200 ... te-170214/
navstevnost fakt slaba..pla kapacita je okolo 30 tis
http://www.eurofotbal.cz/pohar-uefa/200 ... te-170214/
navstevnost fakt slaba..pla kapacita je okolo 30 tis
- petersbond
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Zase u nás,
kdyby chodilo těch 13 000 diváku, tak by to šlo.
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- mehturt
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
asi permanentkari.. ked som bol na NHL tak tiez zapas bol akoze vypredany, ale v skutocnosti bolo vela volnych miest na sedeniechmelko píše:inak stadion nadherny...prekvapilo ma,ze navsetvnost bola dost slaba...max tak polku stadionu,co ale nechapem,pretoze ked som kupoval listok,bol uz len jeden volny do mojho sektoru, ale pocas zapasu tam bolo miesta habadej..ci permanentky..alebo ja neviem..
-
chmelko
- Test driver

toto ma stve..,mali by to urobit ako na Wimbledone..tam sa po minutach aktualizuje kto nema zaujem o jeho miesto a predava sa vstupenka znova...
ja viem,urcite bolo miesta v Rennes vcera habadej..ale by som si vybral aspon ine miesto,aj ked moje bolo suprove, skoro v strede,48 poschodie
ja viem,urcite bolo miesta v Rennes vcera habadej..ale by som si vybral aspon ine miesto,aj ked moje bolo suprove, skoro v strede,48 poschodie
-
čajda
- Test driver

Horst zavidí tiše a já zavidím hlasitě
Teda divím se, že bylo málo lidí, ale mohlo to být tím, že někdo rozhlásil, že se po Rennes pohybuje Dave G. a lidi ho prostě hledali v ulicích a neměli čas na fotbal
PS: No jo, my si nečurame na ruce
Teda divím se, že bylo málo lidí, ale mohlo to být tím, že někdo rozhlásil, že se po Rennes pohybuje Dave G. a lidi ho prostě hledali v ulicích a neměli čas na fotbal
chmelko píše:na zachodoch cisto a nevidel som chlapa ktory by si neumyl ruky..u nas este hooodne vela vody potecie ak toto uvidim na stadione![]()
PS: No jo, my si nečurame na ruce
-
chmelko
- Test driver

-
chmelko
- Test driver