Prázdnej e-shop
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no takze jsme se vsichni uklidnili a muzeme opet komunikovat trochu normalne. 

F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]
- neodees
- Junior
Re: Prázdnej e-shop
vidíš to, a takový vysvětlení mě úplně stačí, to beru a ne nějaký nasraný názory že někomu chyb závity nebo podobný věcipelen píše:Na tomto webu se nejadna o klasicky e-shop, protoze hlavni ucel webu neni prodavat veskery sortiment pro focusy. Je to prakticky jen jakasi sluzba navic. Proto nelze kritizovat jeho sortiment. Napriklad brzdove desticky sezenes v ruznych specializovanych e-shopech zarizenych na autodily. Ja si take shanim dily vsude mozne a sam. Kritizovat sortiment e-shopu na tomto webu bych si ani nedovolil. Vim, kolik prace maji provozovatele jen s udrzovanim techto stranek.neodees píše:promin ale patřím mezi ty co si rádi takový věci obstarávají samy, jen mě naštval ože to je web přímo o focusech a nemohl jsem najít třeba blbý destičky, brzdovéUsak píše: Když sháníš něco co tam není, tak napiš Fokimu, ten to sežene![]()

- Usak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
kdybych psal naštvaně, tak to přečteš jen jednou, až budeš mít takovéto stránky které opravdu pomáhaj,a jsou zaběhlé tak budeš psát jinak, stačí se na vše optat, a každý ti rád pomůže, jen pro upřesněníneodees píše:vidíš to, a takový vysvětlení mě úplně stačí, to beru a ne nějaký nasraný názory že někomu chyb závity nebo podobný věcipelen píše:Na tomto webu se nejadna o klasicky e-shop, protoze hlavni ucel webu neni prodavat veskery sortiment pro focusy. Je to prakticky jen jakasi sluzba navic. Proto nelze kritizovat jeho sortiment. Napriklad brzdove desticky sezenes v ruznych specializovanych e-shopech zarizenych na autodily. Ja si take shanim dily vsude mozne a sam. Kritizovat sortiment e-shopu na tomto webu bych si ani nedovolil. Vim, kolik prace maji provozovatele jen s udrzovanim techto stranek.neodees píše:promin ale patřím mezi ty co si rádi takový věci obstarávají samy, jen mě naštval ože to je web přímo o focusech a nemohl jsem najít třeba blbý destičky, brzdovédík za uvedení věcí na pravou míru

- neodees
- Junior
jj, to beru, ale ty brzdové destičky už fakt mámUsak píše:kdybych psal naštvaně, tak to přečteš jen jednou, až budeš mít takovéto stránky které opravdu pomáhaj,a jsou zaběhlé tak budeš psát jinak, stačí se na vše optat, a každý ti rád pomůže, jen pro upřesněníneodees píše:vidíš to, a takový vysvětlení mě úplně stačí, to beru a ne nějaký nasraný názory že někomu chyb závity nebo podobný věcipelen píše: Na tomto webu se nejadna o klasicky e-shop, protoze hlavni ucel webu neni prodavat veskery sortiment pro focusy. Je to prakticky jen jakasi sluzba navic. Proto nelze kritizovat jeho sortiment. Napriklad brzdove desticky sezenes v ruznych specializovanych e-shopech zarizenych na autodily. Ja si take shanim dily vsude mozne a sam. Kritizovat sortiment e-shopu na tomto webu bych si ani nedovolil. Vim, kolik prace maji provozovatele jen s udrzovanim techto stranek.dík za uvedení věcí na pravou míru
![]()

- Usak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior
to se docela rýmuje, momentálně nemám žádnej dotaz i když: chci si udělat na přední kapotě takový to sání alá subaru impreza, ale nevím jestli se na to dá sehnat nějakej kit nebo něco podobnýho, aby to tam nebylo jen na okrasu ale aby to bylo funkční, což je podmínkou- teda sání z kapoty motoruUsak píše:Tak že vítej na tomto webu, a začni se ptát, a buď kamarád![]()
![]()

- Ahmed
- Test driver
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
klidek
My sme tu vsetci kamarati...
takze sa ukludnime a pisme 'plodne' prispevky veselo dalej.
Zhodou okolnosti som tiez na e-shope hladal brzdove dosticky v dobe ked 'neodees'...a nasiel som ich bez problemov.
Niekto ich najde,niekto zase nie...ale to nie je dovod na zbytocne emocie.
Ja len tolko...
... Ved predsa tento web je SUPER.

Zhodou okolnosti som tiez na e-shope hladal brzdove dosticky v dobe ked 'neodees'...a nasiel som ich bez problemov.
Niekto ich najde,niekto zase nie...ale to nie je dovod na zbytocne emocie.

Ja len tolko...
... Ved predsa tento web je SUPER.

Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza