Předpokládám, že napíšeš, že na večírky nechodíš.

A proč by psal že na večírky nechodí? on se tam přece vozí FocusemManzelka píše:To pelen: v podstatě MÁŠ PRAVDU, ale vem to z jiné stránky. Půjdeš na večírek a budou tě tlačit boty - nebudeš se cítit dobře. Budeš se bavit? Máš šanci užít si večírku?
Předpokládám, že napíšeš, že na večírky nechodíš.![]()
![]()
Jestli mne tlaci boty, tak to obvykle zjistim uz pri obuti. Kdyz uz budu na vecirku a nahodou mne zacnou tlacit boty, tak je sundam, ne?Manzelka píše:To pelen: v podstatě MÁŠ PRAVDU, ale vem to z jiné stránky. Půjdeš na večírek a budou tě tlačit boty - nebudeš se cítit dobře. Budeš se bavit? Máš šanci užít si večírku?
![]()
to je jasný, ženský to vždycky moc řešípelen píše:Jestli mne tlaci boty, tak to obvykle zjistim uz pri obuti. Kdyz uz budu na vecirku a nahodou mne zacnou tlacit boty, tak je sundam, ne?Manzelka píše:To pelen: v podstatě MÁŠ PRAVDU, ale vem to z jiné stránky. Půjdeš na večírek a budou tě tlačit boty - nebudeš se cítit dobře. Budeš se bavit? Máš šanci užít si večírku?
![]()
já se s tím snažím prát, ale proti přesile to nejdeManzelka píše:Vždyť jsme na světě jenom proto, abysme vám ztrpčovaly život. Tak se s tím, kluci, perte dál![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti