Airbagy pri nehode

Moderátor:phofy
petulka
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petulka » 08.09.2006 18:45

Ani jsem chodit nezačal, vlastně nikdo z nás. Je to 12 let stará událost a ovlivnila mně, co by řidiče takřka z povolání, velmi. Nenechal jsem hormony ani rozbouřit, tak jsem byl klidný při ježdění už ve svých osmnácti. 8)

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 08.09.2006 18:51

petulka píše:Ani jsem chodit nezačal, vlastně nikdo z nás. Je to 12 let stará událost a ovlivnila mně, co by řidiče takřka z povolání, velmi. Nenechal jsem hormony ani rozbouřit, tak jsem byl klidný při ježdění už ve svých osmnácti. 8)
já to říkám, kdo nedostane pořádně po čuni, tak neví co by :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

zirafak
Test driver
Test driver

Re: Airbagy pri nehode

Příspěvek od zirafak » 11.09.2006 07:10

corsar píše:Len tak pre zaujímavosť, včera sme mali debatu s kamošom / Ford Explorer/ pri akej rýchlosti pri nehode sa strelia airbagy... niekde som počul, že už pri 40 km/h pri čelnom náraze sa strielajú je to pravda ?
Teraz v sobotu na Prime v relacii AUTOSALON rozbijali Ford Fusion....bural v 50 km rychlosti,skoro celne do odstaveneho vozidla a airbagy nestrelilo....takze asi o rychlosti to nebude.. :idea: :wink:

Stenly
Pokročilý
Pokročilý

Re: Airbagy pri nehode

Příspěvek od Stenly » 11.09.2006 15:37

zirafak píše:
corsar píše:Len tak pre zaujímavosť, včera sme mali debatu s kamošom / Ford Explorer/ pri akej rýchlosti pri nehode sa strelia airbagy... niekde som počul, že už pri 40 km/h pri čelnom náraze sa strielajú je to pravda ?
Teraz v sobotu na Prime v relacii AUTOSALON rozbijali Ford Fusion....bural v 50 km rychlosti,skoro celne do odstaveneho vozidla a airbagy nestrelilo....takze asi o rychlosti to nebude.. :idea: :wink:
Je to o zpomalení - je rozdíl jestli se bourá do pevné překážky, nebo do stojícího auta, které se také deformuje! Při nárazu do protijedoucího auta se však rychlostI obou aut SČÍTAJÍ!!
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi

Bery
Junior
Junior

Příspěvek od Bery » 11.09.2006 18:56

Taky jsou čidla na karoserii. Počítač spočítá jakou jedeš rychlostí a vyhodnotí kolik si už zboural přepážek(popisuju to laicky,jinak to ani neumim) a dopočítá jak to asi bude pokračovat a podle toho vystřelí nebo ne!! Mno to co ten počítáč udělá za setinu bych já neudělal ani za tejden :lol: V tom autosalonu to byla pecka ale přední přepážky v podstatě nebyli ani porušený takže nebyl důvod aby se airbagy pustili. :wink:
Fíkus 2.0 :) 16v :) 130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

Odpovědět

Zpět na „Pokec“