Tad píše:věnoval nový prut antény na mého Focuse. Chmelko mi ho dovezl až domů, akorát ho nechtěl namontovat, cukal se.
Az ted jsem pochopil na co vozi chmelko v kufru mimo baterie kosmetiky na auto i "mobilni schudky"!!!Damon píše:Tad píše:věnoval nový prut antény na mého Focuse. Chmelko mi ho dovezl až domů, akorát ho nechtěl namontovat, cukal se.
On se bál že by tam třeba nedosáhl.
Rozhodne kupim novy chladic. Len sumarizujem este ponukychmelko píše:no tak to vlakno budem musiet fakt locknut...![]()
Horste odkedy sa pozname, som tie schodky vyhodil a teraz sa mi to kruto vymstilo..![]()
Jairo: ale ty, iba sme trochu pokecali o tejto klimatizačnej problematike a ty tu zo mna robíš neviem čo.. inak ako i nakoniec dopadol?
sorry za OT, ale asi jak pro jaké auto. Kámošovi na Slovensku rupla hlava na Mitsubishi Pajero sport a je rád, že tam. Hlava i oprava ( ne v servise, ale u šikovného garážníka ) ho vyšla o min 50000,- levněji než u nás a hlavně, ráno objednal a odpolene byla. V Mitsubishi v Olomouci neřešitelný problém, zejména když zjistili, že jde o verzi Sport!!Jairo píše:..... Vacsie (drahsie) ND na FoFo zhanam najma mimo SR,lebo u nas si obchodnici za ne pytaju nehorazne peniaze. Staci zajst zopar km do CR a ND sa da zohnat za lepsi peniaz![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů