TobiZC ma ten priplatkovy origos bodykit a kupila to zaroven s novym autom. Co viem, tak s tym boli dost problemy, celkom fajn jej to odflakli... Ale viac info skus priamo na nu cez SZ.
Inac tieto bodykity su paradna vec, skoda, ze na nase "cesty" to nie je
Pacia sa mi tie biele oci na tom bielom, zaujimave riesenie, prvy krat to vidim . No a ten WRC001 to je klasika, bezchybne auto. Kiezby aj u nas boli taketo zaujimave edicie !
TobiZC ma nieco z Ford paketu/tmave svetla,predna mriezka a stresny spoiler ST/ a nieco od MS DESIGN/predny podnaraznik,prahove nadstavce,zadny podnaraznik a dvojkoncovka vyfuku/,ale v podstate je to vsetko original prislusenstvo,len cena za to bola sakra nekrestansky vysoka.To by som skor uz auto navliekol do ST paketu.
Kurna, do tych plazmovych budikov by som siel, a aj on ma diesel... Akurat som sa k nim nedopatral Kasi, nemas viac info?? Popripade link kde si to checkol a tam by som mozno nasiel kontakt na typka...
Auto je ako ľudské telo. Ak mu dodáme kvalitnú stravu a pravidelne ho precvičíme, odmení sa nám pružnosťou a vitálnosťou. To je však možné iba vtedy, ak sa s ním podelíme o našu dušu a vdýchneme mu život. MM