Třeba T 70 . Psali, ale že je to bláhový nápad, protože do těhle kár nikdo nebude schopen nacpat moderní techniku a elektroniku, která je dneska nutná ke schválení k provozu
Naposledy upravil(a) silverwolf dne 09.07.2008 13:07, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Souhlas nápad je to dobrý, auta pěkný, zvlášť ty starý. Tady jde o to co jsem psal výš, že to právě nebudou veteráni, ale nový auta a tak musí splňovat spoustu moderních požadavků než je někdo pustí na silnici. Proto to nevidím moc reálně
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
budou to repliky starých aut splňující současné technické podmínky provozu na pozemních komunikacích
proto jen omezené série a pěkně mastné
dnes to bylo na Impusu
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
Myslím, že půjde hlavně o repliku exteriéru fandím jim, Tatraplán je první auto který mě oslovilo už když mi bylo asi 5let. Kopřivnické muzeum je pro mě slast.
to si robíš srandu? hned prvý tyžden som bol..pruser je že zatvaraju o 17hod a ja končím priemerne cca.18hod..premýšlam o nejakej premanentke, aby sa mi vyplatilo vždy aspon tak na 30 min zajst
pekne avetka... zahlasoval som si
to mi pripomina ako sme sli z ocom na chatu tusim v r. 1992 (ford sierra 150k, sportova uprava, znizene, hliniky, pruhy... ) a celu cestu sme sa pretekali s jednou ciernou 613... musim povedat, ze tatrovka stihala a bol to vyrovnany suboj !! paradny zazitok