Merdy: Princip je stejný jak u zadních, začneš madlem, pod kterým jsou 2 šrouby, odpojíš kablík na ovládání oken a zpětných zrcátek, následuje vanička od kliky na otevírání dveří a lanko, poté krytka výškáče a vypojení konektoru, dále tapec atd. není to složité, jak to uvidíš tak to půjde samo. Co mě dělalo problémy u dveří řidiče byl ten tapec a ty nacvakávací čudlíky co ho drží, když jsem ho sundal tak ty čudlajze byly pořád jakoby vycvaknuté (v poloze kdy drží tapec ve dveřích) a ne a ne je svacknout do výchozí polohyMerdy píše:Super Milinko! Užitečné informace co se výškáčů týče...![]()
Ty přední dveře se rozdělávají podobně jak zadní nebo je ten systém úplně jiný?
tak presne tento problem mam aj ja. spodna cast madla je stale akoby uvolnena, trochu je to volne. ale drzi to tam. skusal som to kadejako, ba dokonca aj hruba sila si prisla na svoje (samozrejme s rozumom) a ani na ten svet... mas na to nejaky trik ?Milinko píše:Co mě dělalo problémy u dveří řidiče byl ten tapec a ty nacvakávací čudlíky co ho drží, když jsem ho sundal tak ty čudlajze byly pořád jakoby vycvaknuté (v poloze kdy drží tapec ve dveřích) a ne a ne je svacknout do výchozí polohy...nakonec jsem to zvádl ale dalo to práce
![]()
Já to řešil kleštěmaMilinko píše:Co mě dělalo problémy u dveří řidiče byl ten tapec a ty nacvakávací čudlíky co ho drží, když jsem ho sundal tak ty čudlajze byly pořád jakoby vycvaknuté (v poloze kdy drží tapec ve dveřích) a ne a ne je svacknout do výchozí polohy...nakonec jsem to zvádl ale dalo to práce
![]()
Hodím oko do složky, kde mam fotky.....ale bude to nejdřív až příští víkendMerdy píše:Milinko, prosím tě, nemáš foto toho upraveného plastu, co drží výškáč? Taky to musím upravit, tak se chci inspirovat. Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host