není přece nic lehčího než si ho vytisknout na bar. tiskárnězewl píše:panther7: a jak si ho budu cist na zachode?![]()

není přece nic lehčího než si ho vytisknout na bar. tiskárnězewl píše:panther7: a jak si ho budu cist na zachode?![]()
tak v tomto případě doporučuji notebook a wifinu po celým domě, hlavně pořádně nabít baterku a můžeš číst a při tom s..tzewl píše:panther7: a jak si ho budu cist na zachode?![]()
no tak PDAčkem by sis mohl aj omylem vytřít, to je faktzewl píše:No uz jsem parkrat sedel na WC s PDAckem v ruce pripojenym pres bluetooth a cetl forum, ale pak me meli doma za totalniho idiota, tak jsem se na to vys...al (doslova)![]()
Já nejsem také VIP, ale to byl třeba jen návrh. Jde o to, že by to byla uzavřená sekce např. jen na heslo a to by třeba dával admin např. po 1/2 roce, to by bylo na jeho rozhodnutí. To byla jen myšlenka, že by to nemuselo být špatné mít každý týden nové info z moto. časáku. A otázka druhá jaký by byl zájem a jestli by to bylo proveditelné.KASHA píše:PANTHERE je to hoodně zajímavá úvaha, jde o to, jeslti by do toho opravdu někdo šel a jestli někomu nevadí, že to nebude mít hned začerstva ale s nějakým tím denním spožděním. Každopádně bych si asi moc nepočetl, jako zatím neVIP člen a ani dlouhodobější
Zvláštní,ale napadlo mi to samý...zewl píše:panther7: a jak si ho budu cist na zachode?![]()
No ekonoma čtu taky, předpokládám, že se pohybuješ v podobném oboru či profesi jako jápanther7 píše:Mimo SM, které si kupuji-když něco zaujme tak předplatné-mám na Ekonom, Euro, Epocha, Výběr, Dtest, Osobní finance, dříve sem měl ještě Svět počítačů-už odhlášeno.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostů