chtěl bych se zeptat, jestli víte o rozdílných velikostech palubních počítačů a co navíc zobrazuje u Focuse II. Klasicky má pouze tu dvouřádkovou mezírku dole mezi otáčkoměrem a tachometrem. Narazil jsem teď ale na Focuse, který má ještě nad tímto větší displey (zhruba 3x tolik co ten normální vespod), a nad ním je ještě jeden takový dvouřádkový. Vysvětlil by mi někdo, podle čeho mají některé fokusy tento typ? Drtivá většina jich má ten klasický dvouřádkový. Je mi ale divné, že je to hledám fokusy z roku 2005 a ten s tím abnormálním displeyem je taky z toho roku, takže to neni nějakou pozdější verzí, ale stupeň výbavy je mi taky divný, že by to byl. Pokud někdo víte, tak budu rád za každou informaci.
tady je odkaz na ten displey:
http://www.autoscout24.de/AllImages.asp ... position=3
Rozdíly ve velikosti plochy palubního počítače
- Maverick_cz
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíly ve velikosti plochy palubního počítače
Focus II Titanium X 2005, 3dv, 2.0 TDCi

-
- Test driver
Re: Rozdíly ve velikosti plochy palubního počítače
..pretoze uvedene auto ma navigaciu a preto je tomu prisposobeny aj stredovy,zdruzeny panel 

- Maverick_cz
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
aha děkuju za odpověď. A mohl bys mi ještě říct, co se tedy na něm zobrazuje? A funguje ta navigace i Čechách? popřípadě dá se nějak přehrát soft té navigace, aby tady fungoval?
Focus II Titanium X 2005, 3dv, 2.0 TDCi

-
- Test driver
Myslim ze smer jazdy a nejake pomocne udaje.Konkretnu skusenost s pouzivanim v CZ bohuzial nemam.
- jtomasik
- Nováček
Na tom vacsom displayi sa v hornej casti pocas navigovania zobrazuje sipka pre smer jazdy a myslim, ze aj tvar krizovatky podobne ako na displayi navigacie.
V spodnej casti sa zobrazuje cas a datum, pripadne vonkajsia teplota - to zavisi od toho, aku funkciu mas zobrazenu na spodnom malom displayi.
V spodnej casti sa zobrazuje cas a datum, pripadne vonkajsia teplota - to zavisi od toho, aku funkciu mas zobrazenu na spodnom malom displayi.
FoFo II Kombi 1.6 TDCi 80 kW Ghia Full