S tímto mám vlastní zkušenost. Dal jsem to jednomu známému automechanikovi, který tam kápnul pár kapek lepidla, zamáčknul to a od té doby mám pokoj.Ahmed píše:zacala mi odlezat guma v horni casti celniho skla skoro po cele delce, nacpal jsem to tam zpatky, ale za dva dny to bylo opet venku, takze zatim nevim co podniknu
Drnčení v interiéru
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: drncanie v interieri
- Ahmed
- Test driver
Uvazuju nad silikonem, jeste to tam jednou nacpu poradne po cele delce a kdyz ani to nepomuze, tak to asi nejak prilepim.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

Edit : Právě jsem dostal varování od Zirafaka :
Toto varování se týká příspěvků, který jste odeslali: viewtopic.php?f=86&p=222786#p222786 .
Uz par krat som si vsimol tvoj slovnik vyjadrovania.Chodis na forum uz dost dlho,tak vies,ze platia nejake pravidla slusneho spravania a vyjadrovania.Skus sa trosku kontrolovat.
Jsem z toho jelen, ale tímto se za neslušné slovo Bohajeho omlouvám všem na tomto fóru

Prosím dál to tu nepitvat. Napsal jsem to sem : http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... a&start=45
Naposledy upravil(a) silverwolf dne 26.06.2008 09:04, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- killerhammer
- Test driver
ahmed, neskutocne, ty mas asi presne rovnake auto a problemy ako ja.Ahmed píše:Mno, takze po 14500km je na tom moje auto nasledovne:
drnci mi palubka, vsetky oblozenia dveri, okna hrozne vrzgaju pri otvarani a zatvarani cca v polke, hlavne ked je vonku velmi teplo. drnci mi zadny kufor, vrzgaju predne sedadla ked si do nich sadame, rezonuje sedadlo spolujazdca ked je prazdne

vsetko co pises robi aj mne okrem tesneni na oknach, ale mam zatial iba 13000km

takze uz aspon viem co pride dalej

tieto slovenske a ceske cesty naozaj nevydrzi asi ziadny automobil bez poskodenia

- mipro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Z popisu je to dufam jasne... ale neviem preco sa to v tom prispevku nezobrazilo.zirafak píše:hlavne nam napis,ake mas auto
Ford Mondeo Kombi MK4 2.0 TDCI 120KW M6
Ford Mondeo Kombi MK3 2.0 TDCI 96KW M6
Ford Focus Kombi 1.8 16V 85KW M5
Ford Mondeo Kombi MK3 2.0 TDCI 96KW M6
Ford Focus Kombi 1.8 16V 85KW M5
- Ahmed
- Test driver
No, ja mam spis strach co ceka me, protoze doted jsem jezdil po hodne slusnych cestach a po 200km rozbitych cest je to auto ve stavu horsim nez moje stare, ktere melo 135k a drncel tam jenom ten upadly nesmysl pod stropnim oblozenim.
Co to bude priste, upadnou mi dvere?
Co to bude priste, upadnou mi dvere?

- killerhammer
- Test driver
no uvidime, ja od fofa v tomto ohlade uz nemam ziadne prehnane ocakavania

-
- Nováček
No mě se odlepila taky ta guma na čelním skle a taky sem ji tam nacpal, ale pak se odlepila znovu, tak sem to reklamoval u forda a opravili mě to v rámci záruky
Ford Focus collection 1,6 - 74kW, rv2007
-
- Nováček
Zdravim,
takze ja tiez bojujem s vrzgotom a roznymi pazvukmi.
Okrem toho ze mi skripe spojkovy pedal ako stare panty na kurine (som uz pisal - snazim sa to poriesit cez ford service - skusim TN),
mi vrzgaju dvere pri nerovnostiach, rozobral som jedny dvere a snazil sa utesnit (po obvode som pouzil aj klasicke tesnenie do okien a dveri), ale nepomohlo, az som prisiel na to ze to robi ta nestastna tesniaca guma po obvode dveri.
Jeden mechanik mi to potrel kedze som mal naponahlo a nic ine nemal suchym mydlom a pomohlo ale len nacas, vcera som kupil nejaky sajrajt na osetrovanie pneu a tesniacej gumy na autach ale nezabralo, este vyskusam ten 100% glycerin a uvidim (inac tie tesnenia su dost popraskane).
Zadne dvere (vrzgot po nerovnostiach) na combiku uz berem ako normal, ale tiez som presvedceny ze je to ten plast akolo zadneho stieraca lebo ostatne som uz vyplnil a po obvode (okrem toho stieraca) som dal tesnenie.
No uvidim kam sa pohnem, ale som z tych zvukov na nervy.
takze ja tiez bojujem s vrzgotom a roznymi pazvukmi.
Okrem toho ze mi skripe spojkovy pedal ako stare panty na kurine (som uz pisal - snazim sa to poriesit cez ford service - skusim TN),
mi vrzgaju dvere pri nerovnostiach, rozobral som jedny dvere a snazil sa utesnit (po obvode som pouzil aj klasicke tesnenie do okien a dveri), ale nepomohlo, az som prisiel na to ze to robi ta nestastna tesniaca guma po obvode dveri.
Jeden mechanik mi to potrel kedze som mal naponahlo a nic ine nemal suchym mydlom a pomohlo ale len nacas, vcera som kupil nejaky sajrajt na osetrovanie pneu a tesniacej gumy na autach ale nezabralo, este vyskusam ten 100% glycerin a uvidim (inac tie tesnenia su dost popraskane).
Zadne dvere (vrzgot po nerovnostiach) na combiku uz berem ako normal, ale tiez som presvedceny ze je to ten plast akolo zadneho stieraca lebo ostatne som uz vyplnil a po obvode (okrem toho stieraca) som dal tesnenie.
No uvidim kam sa pohnem, ale som z tych zvukov na nervy.
FOFO II, 1,8TDCi, 85 kW, 12/2005
- brava
- Junior
Jj, stím těsněním máš pravdu já na to zkusil ten glycerin, pomůže to sice, ale jen na chvíli. Pak ještě vržou občas ty černé plastové kryty na B sloupku. Zatím asi nikdo nevymyslel, jak to odstranit úplně. Pokud by se někdo takový našel ,zasloužil by Nobelovku nebo alespoń lahvinku dobrého pití
.

Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

-
- Zkušený
na ten plast na B sloupku a gum těs. používám silikonový olej a zatim klid (ošetřeno teprve 2x vždy před zimou)
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Ahmed
- Test driver
U tech vnejsich gum kolem dveri je jeden zasadni problem v tom, ze pokud se pod tu gumu dostane prach, tak to zacne vrzat - ja uz od toho mam osoupany i lak pod tou gumou. Zadne mazani nepomuze, staci to po kazdem umyti auta otrit hadrou 

- novik
- Nováček
Přidám svou zkušenost. Velmi nepříjemné cvakání z oblasti B sloupku, hodně závislé na venkovní teplotě, při vyšších teplotách intenzivnější. Několikrát rozebraný sloupek,vypodložení všeho, co by mohlo rezonovat - bez úspěchu. Při další cestě stejný problém, ráno do práce téměř nic, při návratu 25-30 st. C. nepříjemné cvakání. V záchvatu zoufalství jsem se podíval pod auto. Jediné, co by mohlo klepat pod autem a přenášet se do sloupku, byl závěs lanka ruční brzdy /aspoň doufám, že je to ruční brzda/ - v místě ohybu zavěšený na kovovém háčku zhruba v půlce zadních dveří. Kovový háček jsem potáhl gumovým návlekem a zatím je klid...
Jinak s těsněním dveří podobné zkušenosti.
Jinak s těsněním dveří podobné zkušenosti.
focus combi II 1,6 tdci r.v. 2006
- FMan
- Nováček
Pred tyzdnom som bol na prvej servisnej prehliadke (po roku). Spomenul som aj problem s vrzgajucimi tesneniami na vsetkych dverach.
Celkom ma prekvapilo ked mi po prehliadke povedali, ze nevrzaguju tesnenia dveri (ako som si myslel) ale tesnenia okolo okien. Objednali nove na vsetky styri dvere. Vcera som bol v servise na vymenu tych okennych tesneni a musim povedat, ze zatial je vsetko ok. Pri prejazde nerovnosti je auto ticho ako nikdy predtym. Snad je to uz nadobro vyriesene
.
Celkom ma prekvapilo ked mi po prehliadke povedali, ze nevrzaguju tesnenia dveri (ako som si myslel) ale tesnenia okolo okien. Objednali nove na vsetky styri dvere. Vcera som bol v servise na vymenu tych okennych tesneni a musim povedat, ze zatial je vsetko ok. Pri prejazde nerovnosti je auto ticho ako nikdy predtym. Snad je to uz nadobro vyriesene

-
- Test driver
to akoze v ramci zaruky?