AAA auto Praha

Odpovědět
zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: AAA auto Praha

Příspěvek od zewl » 24.06.2008 23:27

nejaky tvuj kamos pracoval pro AAA? 8O
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 24.06.2008 23:32

bohužial ano...robil obyč vykupčího a su tvrdo podporovany k ojebu ludí, pretože sa potom na tom odvíji ich plat

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 24.06.2008 23:37

se divim, ze ho pustili pryc... Slysel jsem par story o tom, jak v podstate AAA je mafie, ktera te nechce pustit od nich, protoze jsi pronikl do jejich praktik...
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 24.06.2008 23:39

neviem...tuším bol ešte v skušobnej dobe a na nho bol aj podraz to, že mal robit v libereckej pobočke, neprečital si poriadne zmluvu a zrazu musel na svoje naklady dochadzat do Prahy...no nevyjebuju len zo zkaznikmi...

couddy
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od couddy » 25.06.2008 20:18

AAA je nejvetsi svinstvo co muze byt....

Taky jim pekne padaj akcie :)))))
Couddy-Ford Focus kombi 1.6 16v 00/01 Ghia
Obrázek www.sherpaski.cz,www.skicamp.cz

Redmann
Junior
Junior

Příspěvek od Redmann » 27.06.2008 13:17

Ja osobne by som od nich auto nekupil, ale za poslednych par mesiacov som tam predaval dve (svoju Fabiu a Corsu od pribuznych) a bol som spokojny. Za Fabiu som dostal o 25 000 viac ako mi ponukali v inom bazare a vybavene to bolo v priebehu dna. Auto som mal aj na internete a v priebehu 2 tyzdnov sa mi ozval 1 clovek. Takze ja som bol spokojny. Mozno by sa to dalo predat o par korun viac, ale ktovi ako dlho by to trvalo, kolko krat by som musel od zaujemcov pocut "no, ale uz ma 7 rokov a nemenene rozvody" a podobne. Takto to bolo hotove v priebehu 1 dna a na jednom mieste. A aj za tu Corsu sme dostali viac ako tete ponukli v Opli.
Je pravda, ze su neskutocne vlezli a otravni, aj som to povedal pani, ktora volala ci som bol spokojny. A chapem aj, ze sa snazia vykupnu cenu stlacit na minimum co dokazu. Ved to nerobia ako charitu, ale chcu na tom zarobit.
Na druhu stranu by som si tam auto nekupil, a ak robia to co tu pisete tak je to pekne svinstvo. :evil:
Takze moj zaver: predaj ano, kupa nie.
Ford Focus 1.6 Duratec 16V DOHC 100PS 5-dv Champion X - strieborny srsen
Obrázek
Obrázek

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 27.06.2008 13:26

Redmann: to zni, jako bys pro AAA auto pracoval a delal jim reklamu :wink: Tomu co pises se mi ani nechce verit, protoze jsem u nich mel zkusenost jak s vykupem, tak s koupi....
Obrázek

Redmann
Junior
Junior

Příspěvek od Redmann » 27.06.2008 13:43

Hehe :-)
Nerobim pre nich, nemam ich rad, ale ak chcem byt objektivny, tak musim priznat, ze som bol spokojny. Mozno som mal stastie. :-)
Na tej Fabii som si to vyslovene uzival, aby som z nich vyzmykal viac penazi, nakolko som ju nepotreboval predat az tak surne (mal som moznost si na nejaku dobu pozicat peniaze od rodiny). Samozrejme nepredpokladam, ze som z nich dostal tolko, za kolko by sa dalo predat, ale to beriem ako dan za ten "komfort", ze som sa auta zbavil a peniaze dostal v priebehu jedneho dna. A nemusel som 1/2 dna cakat na policii a tak.
S predajom tej Corsy som az tak spokojny nebol, dostali sme menej nez na kolko som si trufal, ale teta bola spokojna. V Opli jej ponukali este o 5 000 menej ako sme dostali. Btw, tu Corsu este stale nepredali :-), takze sme asi spravili dobre, ze sme ju tam nechali. http://www.aaaauto.sk/sk/opel-corsa/car.html?id=160056
Ford Focus 1.6 Duratec 16V DOHC 100PS 5-dv Champion X - strieborny srsen
Obrázek
Obrázek

Chobby
Junior
Junior

Příspěvek od Chobby » 02.07.2008 13:48

Souhlas s Redmannem - auto jsem tam prodal v pohodě za tolik za kolik jsem chtěl, ale kupovat bych tam nikdy nešel :|
ObrázekFord Focus Combi Ghia 1.8 l TDCi, 74kW/100PS, stříbrná metalíza, r.v. 06/2004

Obrázek Obrázek

Peters56
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 » 13.08.2008 13:26

Jelikož nadešel čas na výměnu rodinného vozu, kdy jsme se rozhodli v rodině pro Ford Focus combi, rozhodli jsme se prodat naší feldu 1.6 combi GLX r.v. 1997 se servisní knížkou a pravidelnýma kontrolama.
Tak jsem se dne 5.8.2008 vypravil ze zvědavosti do Teplic do AAA Auto ohledně prodeje vozidla. Chtěl jsem vyzkoušet jakou mi nabídnou cenu, když všude hlásají výkup za nejvyšší možné ceny. Přijal mě dobře vypadající technik výkupu a následně se mě zeptal na mou představu o ceně. S ohledem na inzeráty které jsem prolezl na netu i v novinách a i v bazarech na vystavené felicie r.v 1997 - 2000 a jejich ceny které se pohybovaly v rozpětí od 55.000 do 79.000.-Kč, jsem usoudil, že cena za mojí felicii s výbavou GLX by mohla být okolo 45.000.-Kč a tuto cifru jsem sdělil technikovi. Ten se pouze nepřesně ušklíbl :? a řekl uvidíme. Následovala zkušební jízda která byla dlouhá asi 5km a pro mě to bylo utrpení. Ten člověk měl snad ještě mokré razítko na řidičáku, jeho styl jízdy připomínal začátečníka a po rozjezdu zase stylem závodního jezdce kdy se do zatáček řítil rychlostí při které zřejmě zkoumal přilnavost vozidla k vozovce. Následně jsme ale šťastně dorazili do bazaru a já si oddechl. Zhodnotil jsem ho asi tak, co by učitel autoškoly ve výslužbě, že jsem toho víc nacouval než on najezdil popředu a že on asi udělal řidičák na praseti a odpychoval se demižonama. Po příjezdu zpět do bazaru technik odešel do kanceláře, odkud se asi po 5 minutách vrátil a sdělil mi s úsměvem :lol: , že mi za vozidlo může nabídnout max. 15.000.-Kč a to je strop a výš už nemůže ale pokud bych si vzal jiné auto tak cena může být o něco vyšší. Tuto cenu odůvodňoval rokem výroby, najetými kilometry ( 101t ), vadami na laku, částečnou korozí zadního levého lemu a dalšími drobnostmi ( ošoupaná sedadla atd. ). Přitom ty felicie co tam stály za ty prachy na tom nebyly o moc lépe a výbavou hůře. Tak jsme se rozloučili, poděkoval mi za nabídku k prodeji s tím kdybych si to rozmyslel tak se mám ozvat a odejel jsem domů. Takže jsem zase o zkušenost a zážitek bohatší a této společnosti se příště obloukem vyhnu.
Co neubrzdíš, to neukecáš Ford C-Max 1.8 16V 2008 Šedá AVALON GALERIE-heslo Peters56

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 13.08.2008 13:37

Peters56: pokud jsi jim dal na sebe kontakt, tak cekej v nejblizsi dobe telefonat, ze ti daj dvacet :lol:

Jsou to mrchy, ja mel uplne stejny scenar :evil:
Obrázek

Radek 1.8 16V
Test driver
Test driver

Příspěvek od Radek 1.8 16V » 13.08.2008 14:11

To Peters56: Hehe, ty jsi to opisoval ode mě, ne!?!?! :P
Jinak třeba tátovi dali ve Fordu za Feldu (r.v.96) 50000,- jako protiúčet. Takže jak říkám - cokoli, jenom ne AAA!!!
Ford Focus 1.8i 16V Combi, r.v.00, Smoke Stone
Obrázek
Obrázek

Peters56
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 » 13.08.2008 14:26

Radek 1.8 16V píše:To Peters56: Hehe, ty jsi to opisoval ode mě, ne!?!?! :P
Nikdy bych si nedovolil porušit autorské právo někoho jiného :D Jejich chování je asi všude stejné :?
Co neubrzdíš, to neukecáš Ford C-Max 1.8 16V 2008 Šedá AVALON GALERIE-heslo Peters56

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 26.08.2008 20:36

dnes mi toto pristalo v schranke, ak to tu bolo,tak to aspon ozivime :roll:

Chystáte se koupit starší automobil v bazaru? Ale prosím ...

poslyšte neuvěřitelný příběh, který se stal ...

V srpnu 2001 jsem si vyhlédl v autobazaru AAA AUTO PRAHA, ulice Dopraváků automobil Mitsubishi Pajero Sport v ceně 679 tisíc Kč.

Informační leták sliboval "kvalitní a prověřený vůz za nejlepší cenu" a hošík s kravatou mne ujišťoval, že na vozidlo mám "půlroční záruku na skryté vady".

Složil jsem NEVRATNOU zálohu 14 tisíc korun a už jsem se v tom > vezl...

Následně, při koupi zamluveného vozu o týden později,jsem využil možnosti "nejvýhodnějšího leasingu" u společnosti CCB-Leasing a složil akontaci 50 procent. "Důvěřujte profesionálům!", nabádal mne z reklamy Karel Loprais, šestinásobný vítěz Rallye Paříž - Dakar. "Důvěřujte nejlepším!", radila sympatická Kateřina Hrachovcová. A já blbec jim uvěřil! Poprvé a doufám i naposled jsem uvěřil profesionálům!

Povznesl jsem se nad to, že Všeobecné smluvní podmínky byly napsány titěrným písmem.

Povznesl jsem se i nad to, že mi při podpisu leasingové smlouvy vnutili kartu asistenčních služeb ABA v ceně 2450 Kč, ačkoliv součástí havarijního pojištění vozu u firmy Zurich je asistenční služba ELVIA.

Dále mi ten hodný pán v kravatě předložil účtenku na 1950Kč za lustraci vozidla tuším firmou Cebia, ačkoliv prodejce "garantuje původ vozu".

Ruka ruku myje,pomyslel jsem si. Nebudu dělat dusno kvůli pár tisícovkám.

A záhy jsem se dozvěděl, že ačkoliv "měsíční splátky zahrnují plné povinné ručení" (stále cituji reklamní leták), já si ho budu muset zaplatit sám, protože blebleble. Uvědom si čtenáři, že v té době již byla složena NEVRATNÁ záloha > (O kterou bych přišel, pokud správně rozumím slovu nevratný).

Mitsubishi bylo krásné, byla to láska na první pohled. Ti hoši ho leštili tak, že vypadalo skoro jako ze zlata. Chtěl jsem s ním jet až > tam, kde se hory dotýkají slunce ... žádné jiné auto by to nezvládlo. Nezradím TĚ!, řekl jsem si, vyklopil na stůl třistapadesát tisícovek, hrst drobných ... a podepsal. Abych měl jistotu, že jsem nekoupil špatně, nechal jsem vůz prohlédnout v autorizovaném servisu, kde mne upozornili na to, že vůz byl havarovaný, má vadnou geometrii řízení, jeví závadu převodovky, drobné závady v osvětlení vozidla, sjeté pneumatiky. S každým zařazením rychlosti, kdy se z převodovky ozvalo GRRR (někdy se neozvalo :-) se mne začalo zmocňovat svaté rozhořčení a řekl jsem si DOST! Vzhledem k tomu, že jsem kupoval "kvalitní a prověřený vůz s půlroční zárukou" a na výše uvedené nedostatky, zejména podezřelý stav převodovky a předchozí havárii vozidla mne nikdo neupozornil odvezl jsem automobil do AAA na reklamaci s tím, že kvalitní a prověřený vůz si představuji jinak a trvám na zrušení kupní smlouvy a vrácení peněz. Pánové v reklamačním oddělení, aniž by se vůbec na automobil podívali, zase trvali, na tom, že jsem koupil starší automobil, že jeho stav je tomu odpovídající a není důvod smlouvu rušit. Asertivní technika přeskakující gramofonové desky. Ne, Ne, Ne... Co se dá dělat, za blbost se platí, důvěřuj ale prověřuj ...

Teprve později jsem objevil v Protokolu o zkušební jízdě a předání automobilu - Příloha č.1 ke kupní smlouvě, malililinkatými písmenky napsaný poslední

vychytralý odstavec, ve kterém se praví, že můj automobil patří do skupiny C, což je stav "horší než dobrý ... a doporučuje se důkladná technická kontrola a oprava všech agregátů, zejména motoru, převodovky" ...
"kupující akceptuje veškerá rizika a chápe, že AUTOMOBILE GROUP, a.s. nemůže být a není odpovědná za další opotřebení automobilu a vady automobilu zjištěné kupujícím až po jeho převzetí od prodávajícího". .....A to prosím u auťáku za bezmála třičtvrtě miliónu s najetou sedmdesátkou tisíc kilometrů. Jsou to opravdu profíci! Trošku to hrká ale jedeme dál

.........

Během několika málo dnů, s přihlédnutím k dalším nepříznivým okolnostem mého života jsem přehodnotil svůj původní záměr kvůli kterému jsem Mitsubishi kupoval a usoudil, že mít automobil pochybné kvality je pro mne zbytečným luxusem a rozhodl jsem se na svou žádost zrušit leasingovou smlouvu s vědomím, že na tom prodělám, ale čím dříve smlouvu ukončím, tím prodělám méně.
Reklamní letáček AAA sliboval možnost "leasingovou smlouvu kdykoliv vypovědět". Předpokládal jsem, že leasingová společnost auto vrátí do AAA a vzhledem k tomu, že jsem jej užíval cca 14 dnů, bude jeho cena prakticky stejná s cenou kupní nehledě k tomu, že jsem
stihl do automobilu investovat 30 tisíc korun za prohlídku v autoservisu, seřízení, výměnu oleje a nové pneumatiky. Vůz jsem předával v lepším stavu než jsem jej před čtrnácti dny převzal. Leasingová společnost CCB-Leasing překonala mé nejbujnější představy (od začátku do konce mne oslovovali "Vážený kliente" a "Vážený pane"), vůz ode mne převzala 27.8.2001, prý jej nechala ocenit soudním znalcem (na 500tisíc korun), nabídla více autobazarům a nejvyšší cenu nabídlo právě AAA, totiž 550 tisíc korun.

Záležitost se vlekla dva měsíce navzdory mému několikerému upomínání. Při závěrečném vyúčtování 4.10.2001 mi CCB zaslalo složenkou 16864 Kč. Pokud tomu správně rozumím, leasingová společnost mi naúčtovala všechny zbývající leasingové splátky - "dlužné splátky 510451Kč" a ještě k tomu "penále 23481Kč" za 23 denní prodlení těchto splátek (které jsem měl podle leasingové smlouvy splácet následujících 18 měsíců - podle splátkového kalendáře). Při zjištění, že mi naúčtovali také bezmála 60 tisíc korun havarijního pojištění na následujících 18 měsíců provozu automobilu, který dnes patří někomu jinému, si jako "Vážený klient" přestávám připadat.

Suma Sumárum: Za "zapůjčení" automobilu Mitsubishi Pajero na čtrnáct dní od AAA AUTO PRAHA za pomoci CCB-leasing jsem dal přes 320 tisíc korun!(nepočítám-li mou investici do automobilu 30 tisíc Kč) Tak tomu říkám byznys!

Nevěříte svým očím? Ale ano! Tohle není sen. Zde se sny rozplývají. Od samého začátku jsem se snažil tuto záležitost nazvat celkem velkoryse nedorozuměním - při reklamaci vozidla s jehož stavem jsem nebyl spokojený
(smůla, bylo to céčko) i při vyúčtování leasingu (asi jsem podepsal něco co jsem podepsat neměl, anebo neumím počítat).

Poslal jsem smířlivé dopisy oběma firmám, že tohle snad nemohou myslet vážně. Nic, myslí to vážně ... Tak co, ještě důvěřujete "profesionálům"?

Vít Paroulek

panther7
Test driver
Test driver

Příspěvek od panther7 » 26.08.2008 21:03

Jelikož mi stojí před barákem Ford Fiesta 1,25 16V r.v. 1998 tak sem rozeslal večer nabídky do autobazarů tak sem zvědav - kolik kdo nabídne. Pak dám vědět. Tak mi držte palce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ford Focus 1,8TDCi 85kW, Trend Celebration 6/2008 Combi
Obrázek fotogalerie
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „recenze prodejců a autobazarů“