brava:Díky

Jasnačka, až to bude celé hotové tak dám vědět co to všecko koštovalo, ikdyž to asi rád neuvidím

Citaj troska pozornejsie , pise , ze spolu s NOVYM REPRO to vazi 7kg, a nie ze samotny VIBRAFLEX vazi 7kgMilinko píše:O Vibraflexu jsem také uvažoval, ale odradila mě právě ta jeho váha....7kg?! To je docela dost.
Mám ho v plánu dát na podlahu, tam je jedno jaká váha.
Máš nějaké foto tvého tlumení?
Neboj, přečetl jsem si to dobře....kolik si myslíš, že váží jeden reprák....misoka píše:Citaj troska pozornejsie , pise , ze spolu s NOVYM REPRO to vazi 7kg, a nie ze samotny VIBRAFLEX vazi 7kgMilinko píše:O Vibraflexu jsem také uvažoval, ale odradila mě právě ta jeho váha....7kg?! To je docela dost.
Mám ho v plánu dát na podlahu, tam je jedno jaká váha.
Máš nějaké foto tvého tlumení?
Merdy, tak to přesně také myslím...vím že magnety mají dost velkou váhu, ale jak píše....vyměnil stávající za nové a k tomu to vytlumil. Ten nový reprák nebude o moc těžší jak origo Ford.....Merdy píše:Repráky jsou těžké bestie. Magnety udělají svoje.
Nicméně pokud vyměnil repráky kus za kus (nový může být o něco malinko těžší), a říká, že dveře ztěžkly o 7kg, tak to může klidně být pouze tlumícím materiálem. Předpokládám, že tam ten starý nenechal![]()
![]()
DLS, Crunch, Helix, Hifonics, Dego, Morell- neznámé značky?, to snad neMerdy píše:Ty jsi té akce využil? Jestli ano, tak jaké reproduktory jsi koupil. Ty značky, na které se akce vztahuje, jsou pro mě NO NAME
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host