Které disky sluší novému Focusu II ?
-
- Test driver
Re: Které disky sluší novému Focusu II ?
8x18 et 35...je mozne,ze bude problem so suchanim o lem blatnika..osobne by som volil vyssie ET.
- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
pekne,pekne...akurat tie krytky VRC mi tam velmi nesedia 

- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Snad tam budu pasovat aj krytky s logom fordzirafak píše:pekne,pekne...akurat tie krytky VRC mi tam velmi nesedia

Ale aj tieto sa mi celkom pacia

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Které disky sluí novému Focusu II ?
nefunguje mi ten link

- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Které disky sluí novému Focusu II ?
No badám od posledného víkendu, ze sajta má nejaký problém s PHP-čkom, admini (IT) by sa na to mali pozrieť... ja mam v browseri furt nejake chyby vypisane...misoo píše:nefunguje mi ten link
A nedostanem sa ani do vlastného albumu

0
Fatal error: Call to undefined function img_link() in /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_partners_468.inc.php.php on line 18
alebo:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_breadcrumbs.html.php:5) in /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_partners_468.inc.php.php on line 3
0
- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
jj ja mam podobne vzdy pri postovani noveho prispevku 
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_breadcrumbs.html.php:4) in /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_partners_468.inc.php.php on line 3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_breadcrumbs.html.php:4) in /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_partners_468.inc.php.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_breadcrumbs.html.php:4) in /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_partners_468.inc.php.php on line 3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_breadcrumbs.html.php:4) in /usr/home/focus/public_html/forum/cache/tpl_etech_partners_468.inc.php.php on line 3
- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ok, tak pridám externý album:
http://picasaweb.google.sk/babeliak/Alu_focus_ST
http://picasaweb.google.sk/babeliak/Alu_focus_ST
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ten druhy link fachci. takze dalsi "st"-ckar ? pekne pekne 

- Jackel
- Nováček
A co ty Dotz Hanzo 8x17" ET35 a pneu 225/45 R17 půjdou na focuse nebo ne? Nějaká zkušenost?
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No nemam prakticke skusenosti, ale myslim ze na Focus II je limit na ET tak 40-42, moozno 38. Ale 35, to je uz dost, asi by to uz pytalo upravit lemy blatnikov. Ak si ochotny ich upravovat (nie je to nejak narocna uprava), tak kludne mozes ist aj do ET35.
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi já jsem z toho zmatený. Pro vysvětlení si vezměme Misoo-a a Milinka.
Oba mají na svých focusech origo kola s ET 52,5 - důležitá informace, že ET je v milimetrech.
Poté si oba namontují na nápravy podložky, čímž defacto sníží ET o rozměr podložek. Takže mají-li podložky 20mm na přední nápravě a 30mm na zadní, dostaneme ve výsledku ET 32,5 vpředu a ET 22,5 vzadu. To znamená, že kdyby neměli podložky, tak by potřebovali výše zmíněné ET disků, aby dosáhli stejného efektu zarovnání disků s blatníkem.
Takže jak potom chodíte na názory, že ET 35 je pro focus hranice

Oba mají na svých focusech origo kola s ET 52,5 - důležitá informace, že ET je v milimetrech.
Poté si oba namontují na nápravy podložky, čímž defacto sníží ET o rozměr podložek. Takže mají-li podložky 20mm na přední nápravě a 30mm na zadní, dostaneme ve výsledku ET 32,5 vpředu a ET 22,5 vzadu. To znamená, že kdyby neměli podložky, tak by potřebovali výše zmíněné ET disků, aby dosáhli stejného efektu zarovnání disků s blatníkem.
Takže jak potom chodíte na názory, že ET 35 je pro focus hranice

- Milinko
- Zkušený
Mno, dobrá otázka...já myslím,že těch 35 je hranice pro šířku ráfku 7 palcůMerdy píše:Chlapi já jsem z toho zmatený. Pro vysvětlení si vezměme Misoo-a a Milinka.
Takže jak potom chodíte na názory, že ET 35 je pro focus hranice![]()
![]()
![]()

Opravte mě jestli se pletu, rád bych věděl jak to je...
BTW: Já a misoo máme napředu 2.5cm a vzadu 3cm, 6.5 palcu ráfek.
-
- Test driver
Presne tak...sirka disku v palcoch tam hra dolezitu ulohu
Osobne uz vidim misoo-ve a milonko-ve 2,5 predo a 3 zadok dost extrem.Ja som mal kedysi na 17-tkach 1,5 predok a 2,0 zadok.Ideal povazujem 2,0 predok a 2,5 zadok.

Osobne uz vidim misoo-ve a milonko-ve 2,5 predo a 3 zadok dost extrem.Ja som mal kedysi na 17-tkach 1,5 predok a 2,0 zadok.Ideal povazujem 2,0 predok a 2,5 zadok.
- Milinko
- Zkušený
Extrém to možná je trošku, za dobu co to mám jsem škrtl jen v případě že jsem vezl 4 chlapi a plný kufr, jinak bez problémů...zirafak píše:Presne tak...sirka disku v palcoch tam hra dolezitu ulohu![]()