FM transmitter-MP3
- NEEO
- Test driver
FM transmitter-MP3
Nemáte někdo zkušenosti s tímto výrobkem
http://www.alza.cz/evolve-fusion-transm ... d77655.htm
http://www.alza.cz/evolve-fusion-transm ... d77655.htm
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: FM transmitter-MP3
Zkušenosti sbírám s jiným, ale snad ti nebude vadit pokud sem hodím to co mám já. Mimochodem tuším, že už je tu vlákno kde se to řeší (asi ne zrovna ten typ co jsi hodil ty)
Vše má své pro a proti a proto tuto oblast nebudu nijak zvlášť rozvíjet. Jen napíšu důvody proč právě tento:
1. nechtěl jsem přehrávač který musí být trvale v zásuvce 12V
2. nechtěl jsem nic drahého, protože jsem slyšel na tyto přístroje spíše víc negativ než pozitiv, tak aby mi nebylo líto těch peněz
3. může to ovládat kdokoliv v autě a držet v ruce, projíždět skladby, posouvat písně, apod., jinak to mám trvale v prostoru pod volantem na protiskluzové podložce
ps: mám to chvílu a zatím jsem to neměl vyzkoušené na delší trase (pravděpodobná nutnost přelaďování)
Momentálně testuju toto:
Vše má své pro a proti a proto tuto oblast nebudu nijak zvlášť rozvíjet. Jen napíšu důvody proč právě tento:
1. nechtěl jsem přehrávač který musí být trvale v zásuvce 12V
2. nechtěl jsem nic drahého, protože jsem slyšel na tyto přístroje spíše víc negativ než pozitiv, tak aby mi nebylo líto těch peněz

3. může to ovládat kdokoliv v autě a držet v ruce, projíždět skladby, posouvat písně, apod., jinak to mám trvale v prostoru pod volantem na protiskluzové podložce
ps: mám to chvílu a zatím jsem to neměl vyzkoušené na delší trase (pravděpodobná nutnost přelaďování)
Momentálně testuju toto:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
slysel jsme na tyhle .... (jak to nazvat) .... veci.... hodne "chvaly", tak alespon doufam, ze budes Miro spokojeny 

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zatím jsem, ale to jsou jen pojížděčky po městě a to je v poho
- Robertilos
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zkoušel stejný transmitter a strašně to rušil mobil. Vzhledem k tomu, že používám PDA all in one s GPS, tak ho nemůžu v autě vypnout. Pro mě tím pádem nepoužitelné.
Ford Focus Combi 2.0i Titanium r.v. 2008, 107kW, Black Panther
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
Ford Focus Combi 1.6 Ti-VCT r.v. 2009, 85kW, Frozen white
Byl: Ford Focus Combi 1.8 TDCi Ghia r.v. 2002, 85kW, Blue tonic
- Tristan33
- Nováček
to NEEO: Mam presne taky isty,a moje skusenosti.Vacsiu blbost som kupit nemohol!!!Mam radio Pioneer,ale nikde nemozem najst volnu frekvenciu,kde,kde by to hralo bez sumu....Skusal som to aj cez Alpine,vysledok ten isty.Ako pisem:zbytocne peniaze

- HORST
- Test driver
Je to asi hodinu, co se za mnou na chalupe stavil Fogi a neco podobneho ma. Zkouseli jsem to i mem aute a fakt to fungovalo.
Jemu to jede pry normalne a navic rikal, ze na Aukru to nekdo prodava asi za 300 Kc!!!!
Takze ted babo rad!!!

Jemu to jede pry normalne a navic rikal, ze na Aukru to nekdo prodava asi za 300 Kc!!!!
Takze ted babo rad!!!

- NEEO
- Test driver
No právě-soused to má ve Renckua jede mu to perfektně-tak nevým jestli je to rádiem nebo no fakt nevým a tak jsem se rozhodl vás požádat a názory a zkušenosti. 

-
- Zkušený
Emgeton. koupil
vratil
objednal pioneer... .)

objednal pioneer... .)
- Don
- Junior
Mám od kamaráda pujčený na vyzkoušení tento FM transmitter http://www.123mp3.cz/d/eu3c-car-roadtune/ Hraje to bezvadně a půjdu do něj. Jak jsem zjistil, tak ho má i Pulda a je s ním taky spokojený.
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já mám takový za 600,- ale teď nevím značku. Lze tam připojit flash kartu, to se ovládá tlačítky na tom transmitteru anebo se připojí mp3 přehrávač do jiné zdířky, a to se pak ovládá normálně ta Mptrojka.
Na tu flashku mi to někdy blbne, hlavně když tam mám hodně jiných souborů a mezi tím písničky. A tak to věšinou valím přes tu Mp3.
Na tu flashku mi to někdy blbne, hlavně když tam mám hodně jiných souborů a mezi tím písničky. A tak to věšinou valím přes tu Mp3.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- HORST
- Test driver
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &start=135
To bude asi vono, ze?
Puvod a znacka neznama, ale fachci to!!
To bude asi vono, ze?

Puvod a znacka neznama, ale fachci to!!

- cage
- Pokročilý
Tam kde vysílá hodně stanic tak je problém (větší města a okolí) , tam kde lišky dávaj dobrou noc tak tam by to mohlo hrát 

Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No, je to velice podobné, ale ještě trochu jiné. Vyfotím asi zítra.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

- HORST
- Test driver
Chces tim naznacit, ze v NJ a okoli davaji lisky dobrou noc?cage píše:Tam kde vysílá hodně stanic tak je problém (větší města a okolí) , tam kde lišky dávaj dobrou noc tak tam by to mohlo hrát

Me to zatim hralo vsude.