Za svůj věk se nemusíš stydět, někteří starouši si zase odečítají. Já budu mít v září 25 a za svůj věk se nestydímAlda píše:ufff, už sem se lek že budu nejmladší, v září 21

Za svůj věk se nemusíš stydět, někteří starouši si zase odečítají. Já budu mít v září 25 a za svůj věk se nestydímAlda píše:ufff, už sem se lek že budu nejmladší, v září 21
To jsem si pred tim myslel, ze povedu s myma 23 - teda za 5 dnipolytar píše:18,4Takže celkem mlaďoch
Takže to nevypadá na 98čku, co?Skubi píše:hm, tak to já za měsíc a půl spolu s FoFem oslavím 40![]()
![]()
![]()
Treba to spolu zakulatite na stovkuKatca píše:Dohromady s Fofíkem to někdy koncem léta zakulatíme na 30tku ( 23+7). Doufám, že nám ta láska vydrží, co nejdéle. Jsme spolu teprve 2 měsíce![]()
Když budem mít oba pravidelný servis...Marex píše:Treba to spolu zakulatite na stovkuKatca píše:Dohromady s Fofíkem to někdy koncem léta zakulatíme na 30tku ( 23+7). Doufám, že nám ta láska vydrží, co nejdéle. Jsme spolu teprve 2 měsíce![]()
Jinak ja mam stejny koeficient 23 + 7
No jasne - vsechno chce udrzbuKatca píše:Když budem mít oba pravidelný servis...Marex píše:Treba to spolu zakulatite na stovkuKatca píše:Dohromady s Fofíkem to někdy koncem léta zakulatíme na 30tku ( 23+7). Doufám, že nám ta láska vydrží, co nejdéle. Jsme spolu teprve 2 měsíce![]()
Jinak ja mam stejny koeficient 23 + 7
( 77+23)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] a 4 hosti