Uvítal bych, aby když dám ofuk čelního skla, šel vzduch automaticky i do kabiny a já ho případně zavřel přímo na výdechách, tak to funguje u spousty aut, nevím proč zde Ford experimentoval
A auto bude krasne vyvonene. Pak uz jenom na okno placnout cibuli a tlacenku a je zranicepelen píše:Otirej si okno z vnitrku octovou vodou, pak se ti nebude rosit (vydrzi nekolik dni) a pak muzes vesele pres pylovy filtr foukat na ksicht.
Pletes si octovou vodu a ocet. Ja mam na mysli hodne zredeny 8% ocet (podle tebe je to uz asi octova voda ten 8% ocet). Octova voda je stary recept. Sprej proti roseni mam take nejaky a je tez citit po octu.Ahmed píše:A auto bude krasne vyvonene. Pak uz jenom na okno placnout cibuli a tlacenku a je zranicepelen píše:Otirej si okno z vnitrku octovou vodou, pak se ti nebude rosit (vydrzi nekolik dni) a pak muzes vesele pres pylovy filtr foukat na ksicht.Proti mlzeni oken jsou i ruzne pripravky, je toho spousta. Octovou vodu jsem nikdy nezkousel, ale treba spreje proti mlzeni pomahaji, jsou i ruzne uterky. Po pouziti spreje je ta "para" pruhledna a ne bila.
Ahmed píše:A auto bude krasne vyvonene. Pak uz jenom na okno placnout cibuli a tlacenku a je zranicepelen píše:Otirej si okno z vnitrku octovou vodou, pak se ti nebude rosit (vydrzi nekolik dni) a pak muzes vesele pres pylovy filtr foukat na ksicht.....
Pri zaple klimatizaci muzes topit a okna se ti nemlzi.Foqus píše:To je bomba, když se zamlží okno, tak jezdit v 10ti stupních se zapnutou klimtizací a přebíjet to topením - to je přesně to, po čem toužím... hned po tom, mít v kufru karton octů.
Jinak mě spíš vadí, že to nefouká do kabiny, zato nohy má člověk omrzlý![]()
Mně to přijde, že tam Ford zapomněl udělat jednu polohu.
To je jasnéAhmed píše:Muzes pridat teplotu, nemusis to mit na ledovy vzduch.Blekota píše:Vyhřívaní okna moc u zamlžení nepomůže. Nejvíc klima v kombinaci s ofukem ( i na 1) . Ale občas ti bude docela kosaStenly píše:Nebo vyhřívat okno, ale to má velký odbět a nelze použít trvale.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti