Není problém, jsem s Chocholouškem jedna ruka.PHECZ píše:Tak mě napadá, jestli bysme nepotřebovali doktora spíš myDany píše:Děkuji dr. PHECZovi a dr. mosadovi za odborný popis a pochopitelně měním diagnózu. Ještě jsem se s tímto závažným případem nesetkal. Navrhuji komplexní artroskopii.![]()
Klepání při nerovnostech
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PHECZ
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Re: Klepání při nerovnostech
Tak ja jsem na tom stejne - tycky pocitam, ze vymenim pristi tyden. Pokusim se vymenu v amaterskych podminkach nafotit 
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Vážené lékařské kolegium. Nevím, jestli se v případě Vaší diagnózy jedná i o můj případ. Nicméně se jej pokusím popsat.
Symptomy: při jízdě v nižších rychlostech a zatočení vlevo se od levého kola ozve vrznutí (i několikanásobné). Ale to vrznutí se ozve jen při přejíždění nerovnosti.
Pokud nerovnost přejíždím při vpravo natočených kolech, neozve se nic, taktéž nic se neozve při jízdě po nerovnostech v přímém směru.
Subj.diag.: 1. tyčky stabilizátoru, i když mé symptomy se úplně neshodují se symtomy výše popsanými.
2. zašpiněná dosedací plocha horního usazení tlumiče.
Prosím o laskavé vyjádření ctěného kolegia a stanovení možných příčin projevů symptomů, abych mohl uvésti stav mého fofo do stavu původního, tedy "nevrzajícího"

Symptomy: při jízdě v nižších rychlostech a zatočení vlevo se od levého kola ozve vrznutí (i několikanásobné). Ale to vrznutí se ozve jen při přejíždění nerovnosti.
Pokud nerovnost přejíždím při vpravo natočených kolech, neozve se nic, taktéž nic se neozve při jízdě po nerovnostech v přímém směru.
Subj.diag.: 1. tyčky stabilizátoru, i když mé symptomy se úplně neshodují se symtomy výše popsanými.
Prosím o laskavé vyjádření ctěného kolegia a stanovení možných příčin projevů symptomů, abych mohl uvésti stav mého fofo do stavu původního, tedy "nevrzajícího"
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Vazeny kolego pacientePedroH píše:Vážené lékařské kolegium. Nevím, jestli se v případě Vaší diagnózy jedná i o můj případ. Nicméně se jej pokusím popsat.
Prosím o laskavé vyjádření ctěného kolegia a stanovení možných příčin projevů symptomů, abych mohl uvésti stav mého fofo do stavu původního, tedy "nevrzajícího"![]()
-
čajda
- Test driver

PedroH 30 kč jinak nic nebude !!!
Dr. ClairVOYanT čekám na tvé foto
Dr. ClairVOYanT čekám na tvé foto
Naposledy upravil(a) čajda dne 09.03.2008 20:09, celkem upraveno 1 x.
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Já zatím neprošel klinickým vyšetřením, tak žádné platby, to by se považovalo za zneužití regulačních poplatkůcajda píše:PedroH 30 kč jinak nic nebude !!!
Až mojeho fofo klinicky vyšetříte, pane docente, tak pak 30,- kč milerád zaplatím
-
čajda
- Test driver

PedroH diagnóza přes telefon ( tedy net ) 60kč 
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
ClairVOYanT: milý kolego paciente, děkuji mnohokráte za diagnozu takříkajíc z vlastní zkušenosti. Budu muset na to mrknout a uvidíme, co s tím.
Ještě dotaz: je tyčka stabilizátoru vadou při STK?
Ještě dotaz: je tyčka stabilizátoru vadou při STK?
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Cajda: tůdle, nemám číslo účtu, nikdo se mi na něj (čti fofo) ani nepodíval, nebude ani kačka... 
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
mě to začlo vrzat jak starý žebřiňák ze dne na den. ať jsem doleva, doprava, přes nerovnosti, prostě hrůza a když jsem to zvedal na heveru, tak jsem myslel, že se auto rozpadne
po výměně stabíků je ticho

po výměně stabíků je ticho
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
čajda
- Test driver

Tak nic no. Zkusit jsem to musel! 
Jinak mám stejný problém vrzaní a klepaání.
Jinak mám stejný problém vrzaní a klepaání.
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Kolegove lekari a kolegove pacienti. Dnes byl muj velky Den
. Viz foto nize