FFII - signalizace nízké hladiny vody v nádobce ostřikovače
- herizn
- Pokročilý
Re: FFII collection - signalizace nizke hladiny ostrikovacu
Hloupé výmluvy prodejců....za své peníze přece každý chce to co si objedná,a není k tomu potřeba XXXstránková smlouvá s nějaký popisem manuálů,a pří přebírání vozu si snad každej vše zkontroluje a podívá,vždyť to není nákup"za hubičku"
Myslím,že v tomhle měla nejvíc jasno Tobic,která za pomocí a přítomností chmelka při nákupu na vše upozornila a myslím,že jí to dali vše do pořádku tak jak chtěla.
Ono totiž hlavní heslo dne u všech prodejců zní:když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají....a někdy euforie z nákupu dělá s lidma divi a oni prodejci jsou na takové věci školení a vědí jak na zákazníka......
Myslím,že v tomhle měla nejvíc jasno Tobic,která za pomocí a přítomností chmelka při nákupu na vše upozornila a myslím,že jí to dali vše do pořádku tak jak chtěla.
Ono totiž hlavní heslo dne u všech prodejců zní:když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají....a někdy euforie z nákupu dělá s lidma divi a oni prodejci jsou na takové věci školení a vědí jak na zákazníka......
- poolcze
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se díval a s vyhřívaným čelním sklem, bych měl mít taky stmívání přístrojů, ale jak hledám tak to nějak nemůžu najít. Věřím, že prodejce je v tom nevině. Já kupoval autíčko v MB, a bylo to perfektní jednání a to, že ve Fordu změnili na lince specifikaci jim asi prominu a ani nebudu otravovat prodejce. Já měl z nákupu opravdu dobrý pocit a s autíčkem jsem velice spokojen
PS: Nepřejte si vidět reklamaci u automobilky Škoda, po převzetí OII (MR2007), po ujetí cca.8km, nešla zařadit 5-tá rychlost a připadal jsem si jako, že je to OK a co bych nechtěl za 630t. a to byla jenom jedna z prvních reklamací.
Varování ---> prodejce a servis Auto Branka Prosek ----> Never more
"můj osobní názor a nikomu ho nevnucuji"

PS: Nepřejte si vidět reklamaci u automobilky Škoda, po převzetí OII (MR2007), po ujetí cca.8km, nešla zařadit 5-tá rychlost a připadal jsem si jako, že je to OK a co bych nechtěl za 630t. a to byla jenom jedna z prvních reklamací.
Varování ---> prodejce a servis Auto Branka Prosek ----> Never more
"můj osobní názor a nikomu ho nevnucuji"
- Ahmed
- Test driver
Tak mi panacek z Fordu napsal, ze se mam obratit na nejblizsiho dealera a resit to s nim. Takze se budu obracet a jsem zvedavy, co mi to bude platne.
-
- Test driver
Takze v piatok som sa presvedcil,ze signalizaciu nizkej hladiny kvapaliny v ostrekovacoch nemam ani ja
a tak som dufal 

- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zirafak, no ked uz to nemame my, so skoro najvyssou vybavou, tak kto potom?
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no mne ho tam este dali potom im asi dosli cidla 

Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter

- Coroner
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak já to mám taky, hodí to na PC hlášku a rozsvítí se oranžová kontrolka vlevo. 

Konstrukční zákon:
Uřízněte to raději větší, a pak to tam namlaťte.
- pirrri
- Nováček
Coroner: mohu vědět jakou verzi a rok výroby máš?já mám collection rok 2007 koupenej v říjnu,,zatím jsem se však na dno nádržky kapaliny na ostřikovače nedostal,takže nemohu říci,zda signalizaci mám či ne. Ale doufám,že tam bude,jak je posáno v manuálu u PP.
- Coroner
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mám FOFO II 2.0TDCI 100Kw 10/2005 GHIA dovoz DOJČLAND 

Konstrukční zákon:
- Ahmed
- Test driver
Moc nedoufej, protoze to vypada, ze u aut vyrobenych od prazdnin to asi nebudepirrri píše:Coroner: mohu vědět jakou verzi a rok výroby máš?já mám collection rok 2007 koupenej v říjnu,,zatím jsem se však na dno nádržky kapaliny na ostřikovače nedostal,takže nemohu říci,zda signalizaci mám či ne. Ale doufám,že tam bude,jak je posáno v manuálu u PP.

- pirrri
- Nováček
Ahmed: No tak pokud to tak je tak to vypadá že už víme kde soudruzi udělali chybu.
Protože jestli že do té doby na PP nefungovalla aktuální spotřeba a signalizace nízké hladiny ano,tak pak se přímo nabízí,jestli tyto dvě funkce v PP nebyly zaměněny.

- Coroner
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No a znamená to pro mě, že je nějaký schopný člověk který aktualní spotřebu dokáže vydolovat z PP? Když jsem měl GIV tak jsem si taky pomocí VAGu spoustu věcí zapnul, tak by to mohlo být stejný ne?
P.S. Dá se sehnat někde tento soft a kabel?
P.S. Dá se sehnat někde tento soft a kabel?
Konstrukční zákon:
-
- Test driver
chlapi..to že neukazuje aktualnus potrebu,nieje žiadna chyba,alebo zamena od fordu, urobili to zamerne, tuším, že hlavne z tlaku z usa kvoli bezpečnosti..
to či sa da softovo prerobit neviem, pretože ako logicky spominate, musí to BC z niečeho počítat, ale mohlo nastat aj tak,že skratka váš BC nedokáže ani softovo upravene tuto vec ukázat.,...
to či mate signalizaciu hladiny kapaliny až jednoducho primitivne...dajte dole plastový podbeh pod kolom a pozrite na nadržku, či tam to čidlo je,.,.
to či sa da softovo prerobit neviem, pretože ako logicky spominate, musí to BC z niečeho počítat, ale mohlo nastat aj tak,že skratka váš BC nedokáže ani softovo upravene tuto vec ukázat.,...
to či mate signalizaciu hladiny kapaliny až jednoducho primitivne...dajte dole plastový podbeh pod kolom a pozrite na nadržku, či tam to čidlo je,.,.
- Coroner
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No a když tam mám tu dlouhodobou spotřebu, tak přeci nemůže být problém dát tam další funkci aktuální spotřeba, ptal jste se už někdo ve Fordu?chmelko píše:chlapi..to že neukazuje aktualnus potrebu,nieje žiadna chyba,alebo zamena od fordu, urobili to zamerne, tuším, že hlavne z tlaku z usa kvoli bezpečnosti..
Konstrukční zákon:
-
- Test driver
no ak ma BC nastavene dajme tomu 4 modes, to je 4 funkcie, kde je každá obsadena...ved si zober že sa točia dokola a soft sa neda prehrat, alebo aspon o nikom zatial takom neviem,aj ked pra ludí mi to už tvrdilo, ale skutek utek... tak je fakt, že to nejde