Porouchané PC
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Porouchané PC
Tak je vyřešíno, gratulace 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
-
- Zkušený
Taky bylo načase,už se mi z toho starýho krámu začala dělat kopřivka
.
Ale zase na druhou stranu bych byl bez něj úplně odříznutej od světa
a hlavně od fora 

Ale zase na druhou stranu bych byl bez něj úplně odříznutej od světa

FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak to dobre dopadlo. Stehnak mel pravdu s grafarnou.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám jeden softwarový problém...Nainstaloval jsem soft flip album,který mi před tím šel.Korektně jsem ho nainstaloval a když ho spustím,tak jsou u šipky chvíli hodiny(tváří se jako,že se spustí)a nic...Ovšem ve správci úloh je uveden.Ne tedy v aplikacích,ale procesech.To samé mi dělá i hra mafie.Nevím co s tím...
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
To muze byt ruzna pricinaKota píše:Tak mám jeden softwarový problém...Nainstaloval jsem soft flip album,který mi před tím šel.Korektně jsem ho nainstaloval a když ho spustím,tak jsou u šipky chvíli hodiny(tváří se jako,že se spustí)a nic...Ovšem ve správci úloh je uveden.Ne tedy v aplikacích,ale procesech.To samé mi dělá i hra mafie.Nevím co s tím...

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
V té době jsem jedině instaloval NOD32,tak od něj bych to nečekal.Hledal jsem na netu,ale tam jim většinou nešel spustit firefox.A přeinstalovávali...To já už udělal xkrát,restartoval xkrát.Ani když ho odstraním z procesů a znovu zapnu,tak to nepomůže.Zkoušel jsem teď deaktivovat noda a taky nic.A nějakej firewall nemám nastavenej na blokaci těch programů.Spíš jsem myslel,jestli jste se s tím nikdo nesetkal...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to je hrozne tezky takhle radit... Asi bych zkusil odinstalovat vsechny nepotrebne programy (takze cca. 90% programu
) a kdyz to nepujde ani pak, tak bych to zkusil nekde u kamosa, jestli mu to jede a pokud jo, tak bych preinstaloval widle

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nez aby preinstaloval pc - to se tam radeji cestou z prace u nich stavim 
Muze to delat i firewall. NOD zkus odinstalovat a restartovat. Jeste mu zkuste nekdo poradit spustit ten SW (ne Mafii) v nouzovem rezimu Windows - ja uz musim zmizet, tak nestiham
.

Muze to delat i firewall. NOD zkus odinstalovat a restartovat. Jeste mu zkuste nekdo poradit spustit ten SW (ne Mafii) v nouzovem rezimu Windows - ja uz musim zmizet, tak nestiham

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nevim, jestli v nouzovem rezimu to pomuze... Ale co kdyby: pri spousteni PC (po nabehnuti informaci z BIOSu -> RAM, CPU, HDD atd.) mackej klavesu F8 a pak zvol "stav nouze". V tomto stavu nech nabehnout pocitac. Pak uz ti bude radit ClairVOYanT. Ja totiz stav nouze pouzivam jen na odinstalaci programu, ktere mi nedovoli svou odinstalaci v radnem rezimu. A taky to nekdy nejde
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No,do reinstalu se mi nechce.Zkusím tu spoušť přes F.Díky kucí! 

- darkaxe
- Nováček
No ještě je otázka zda tvůj software je kopatibilni s OS (pokud máš Vista?)
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vista nemám.Vše předtím chodilo...Už jsem oboje nainstalovaný jednou měl...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkusil ten nouzový režim.Program Flip album se mi v něm bez řečí rozjel....Mafia hodila hlášku.... INIT ERROR
error : #4205
Generic...
Hledal jsem přes google a nejsem jediný,který dostal tuhle hlášku u mafie.Jediná rada byla v setup ,které se zobrazí nezávisle na hře,změnit rozlišení.To jsem provedl několikrát a stále nic.Tak nenapadne někoho něco?
error : #4205
Generic...
Hledal jsem přes google a nejsem jediný,který dostal tuhle hlášku u mafie.Jediná rada byla v setup ,které se zobrazí nezávisle na hře,změnit rozlišení.To jsem provedl několikrát a stále nic.Tak nenapadne někoho něco?
- darkaxe
- Nováček
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nouzovy rezim je o tom, ze se s Windows do pameti nenahraji ovladace a dalsi balast potrebny pro beh Windows a dalsich programu (http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=7554). Z uvedeneho clanku je jasne, ze zadna hra ti asi spustit nepujde.
Ale zpet k problemu. Jelikoz to bezelo v nouzovem rezimu - program je funkcni a nainstalovany dobre. Ale nekde v systemu mas neco co brani spusteni programu. Muze to zpusobovat i nejaky bordel z netu, ktery se ti tam mohl dostat.
Ja ale stejne sazim na neco z nasledujiciho:
* firewall Windows, nebo jiny
* antivir
* program proti spyware (AdAware, SpyBot, Spyware Terminator, atp.) - tyhle programy totiz maji vetsinou i moznost blokovat nechtene aplikace, nebo jak tomu rikaji
* nejaky ovladac, muze to byt i ovladac graficke karty (jak tu bylo zmineno)
* posrat to mohla taky dost mozna nejaka Windows aktualizace
Zkratka - moznosti je dost. Urcite bych kvuli tomu nepreinstalovaval system. Kdyz uz, tak bych si udelal image stavajici instalace Windows, ale to uz je nad sily i pokrocileho uzivatele.
Zkus si projit co jsem tu napsal, jestli se z toho neco neistalovalo.
Dalsi moznosti je projit logy aplikaci. Nektere aplikace si pri svem spusteni vytvori tzv. log. To je vetsinou textovy soubor obsahujici vsechny aktivity, ktere dana aplikace provedla (inicializace grafiky, start aplikace, atp.). Jenze ti nedokazu rict, zda tve aplikace neco takoveho maji - to uz si musis najit asi v jejich manualu, nebo na netu.
Je fakt tezky takhle na dalku pomoct ...
Ale zpet k problemu. Jelikoz to bezelo v nouzovem rezimu - program je funkcni a nainstalovany dobre. Ale nekde v systemu mas neco co brani spusteni programu. Muze to zpusobovat i nejaky bordel z netu, ktery se ti tam mohl dostat.
Ja ale stejne sazim na neco z nasledujiciho:
* firewall Windows, nebo jiny
* antivir
* program proti spyware (AdAware, SpyBot, Spyware Terminator, atp.) - tyhle programy totiz maji vetsinou i moznost blokovat nechtene aplikace, nebo jak tomu rikaji
* nejaky ovladac, muze to byt i ovladac graficke karty (jak tu bylo zmineno)
* posrat to mohla taky dost mozna nejaka Windows aktualizace
Zkratka - moznosti je dost. Urcite bych kvuli tomu nepreinstalovaval system. Kdyz uz, tak bych si udelal image stavajici instalace Windows, ale to uz je nad sily i pokrocileho uzivatele.
Zkus si projit co jsem tu napsal, jestli se z toho neco neistalovalo.
Dalsi moznosti je projit logy aplikaci. Nektere aplikace si pri svem spusteni vytvori tzv. log. To je vetsinou textovy soubor obsahujici vsechny aktivity, ktere dana aplikace provedla (inicializace grafiky, start aplikace, atp.). Jenze ti nedokazu rict, zda tve aplikace neco takoveho maji - to uz si musis najit asi v jejich manualu, nebo na netu.
Je fakt tezky takhle na dalku pomoct ...