Oto Fiamir aka Andre Fux peu@seznam.cz fiamm@seznam.cz

Odpovědět
eset
Nováček
Nováček

Oto Fiamir aka Andre Fux peu@seznam.cz fiamm@seznam.cz

Příspěvek od eset » 27.02.2008 10:47

Oto Fiamir nebo Andre Fux, tel. 737 868 618, e-mail fiamm@seznam.cz, popř. firma Petr Marek, Doly 27, Dobruška, IČ 16225007

Maily:
fiamm@seznam.cz
peu@seznam.cz

V lednu mne na http://www.bazos.cz zaujal inzerat nabizejici Fofo z roku 2001 za solidni cenu. Napsal jsem panovi a po velice zdlouhavem a narocnem dohadovani ceny a mista srazu v HK (pan stale tvrdil ze ma na auto dalsi tri zajemce , kteri mu denne volaji a pritom byl 2 dny v Nemecku a telefon mel nedostupny, dale mi furt cpal ze vsichni "prijedou uvidi a koupi" a ze se mam tedy rozhodnout) jsme si dali v HK sraz. Tusim ze to bylo v servisu Auto Mapro.

1. moje otázka byla: "Je na tom aute neco, o cem bych mel vedet ?"
Pan odpovedel: "Neni"

Zacal jsem tedy auto prohlizet, vypadalo opravdu suprove, jenom lem zadnich dveri trosku hnil, ale to jsem tak nejak ocekaval. Uz mi ale nebylo prijemne to, ze mi o tom nerekl.

Potom auto zvednuli na zvedak a uz jsem se nestacil divit. Mechanik mi ukazal lepeny naraznik a promackly filtr klimatizace se slovy, ze auto bylo urcite bourane.

Kdyz sem se pana ptal, jak je to mozne, odpovedel mi ze on "prijde, vidi dobre auto a koupi". Potom zacal tvrdit ze ma dalsich 10 zajemcu a ze se mam teda rozhodnout.

Rekl jsem mu ok, poslete mi tedy nahled vasi smlouvy a dohodneme se. Prijel jsem do Prahy a po 3 dnech smlouva nikde. Pisu, volam a kdyz to pan konecne zvedl, snazil jsem se z nej vypacit, jestli smlouvu ma a zda obsahuje vsechny pravni veci. Rikal jsem mu, ze pokud neobsahuje, dodame tam veci moje.

Pan mi nakonec nahled smlouvy poslal, ale do telefonu mi tvrdil, ze ma smlouva 5 stran a na mail mi prisla 1 !!! strana, kde pulku zabiral obrazek se statusem karoserie (vyborny stav) a dalsi pulku odstavec o tom, ze jsem pri prohlidce neprisel na zadne zavady a ze je auto vlastne tak poskozene, ze potrebuje kompletne vsecky dily vymenit ci zkontrolovat.

Dalsim faktem bylo, ze na smlouvu chtel uvest castku o 70 000 nizsi kvuli tomu, aby neplatil tak vysoke dane (dle meho nazoru jasny danovy podvod). Na smlouve mate castku o 70 000 nizsi a taky odstavec o tom, ze stav auta odpovida uvedene cene ze! Pekne vych...e !!

Poslal jsem tedy pana Andre Fuxe slusne nekam se slibem, ze rad okomentuju vsechny jeho inzeraty, takze timto tento slib plnim :)

TEDY: POZOR NA NEJ, JE SICE POMERNE OCHOTNY, NADRUHOU STRANU TO ALE VYPADALO TAK, ZE O AUTE VLASTNE NIC NEVI (NEVEDEL, ZE BYLO BOURANE, TEDY ALESPON TO TVRDIL (VYMLUVA A I KDYBY NEBYLA TAK PRECI MUSIM VEDET CO PRODAVAM NE?)) A POKUD VI TAK VAM TO STEJNE NEREKNE !!!

TENTO SOUKROMY DOVOZCE ROZHODNE SERIOZNI NENI!!

eset
Nováček
Nováček

Re: Oto Fiamir aka Andre Fux peu@seznam.cz fiamm@seznam.cz

Příspěvek od eset » 03.03.2008 12:40

Pozor! Další inzerát od tohoto prodejce...

http://autobazar.hyperinzerce.cz/osobni ... rce1251697

Odpovědět

Zpět na „recenze prodejců a autobazarů“